PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za subotu 22. maj. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

PREDSEDNIK U ŠABAČKOM KRAJU: Vučić prisustvovao završnici izgradnje važnog puta Šabac-Bogosavac

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić posetio je šabački kraj, gde je prisutvovao završnici izgradnje važnog puta Šabac-Bogosavac, dužine skoro 19.2 kilometara.

BRNABIĆ O KURTIJEVOM PISMU UNESKU: Ne treba isključiti da će Priština pokušati da napravi nešto poput Crnogorske crkve

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da ne treba isključiti da će Priština pokušati da napravi nešto nalik na Crnogorsku pravoslavnu crkvu na teritoriji Kosova.

KOŠTUNICA TE NEZAKONITO PUSTIO IZ ZATVORA: Albanci objavili dokument o pomilovanju Aljbina Kurtija (FOTO)

Nekadašnji komandant OVK i poslanik Demokratske partije Kosova Gani Koci objavio je dokument kojim je tadašnji predsednik Savezne Republike Jugoslavije Vojislav Koštunica pomilovao sadašnjeg premijera lažne države Kosova Albina Kurtija.

Dragan Šutanovac
foto: Kurir Televizija

GOST USIJANJA DRAGAN ŠUTANOVAC: Srbija je trebala da učestvuje u velikoj NATO vojnoj vežbi, nije dobra poruka vežba sa Rusima

Gost emisije Usijanje bio je Dragan Šutanovac, nekadašnji ministar odbrane i istaknuti član DS-a, a danas jedan od onisvača Saveta za strateške politike.

IZVUČENE NAGRADE DRUGOG KOLA U NAGRADNOJ IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Dobitnik stana u Beogradu je Slobodan Ćerimović iz Vranja! Dobitnike vrednih nagrada izvukla je glumica Jelena Gavrilović.

kovid statistika
foto: Shutterstock, Printscrteen/Covid19.rs

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Danas 404 novozaražena, preminulo 14 pacijenata

U Srbiji su u prethodna 24 sata na korona virus testirana 9.087 građana od kojih je 404 novozaražena. Preminulo je 14 pacijenata dok se na respiratorima širom zemlje nalazi 65 obolelih.

PUKLA BRUKA! BAKIROVA ŽENA LEČI SA SUMNJIVOM DIPLOMOM: Ugledni lekar raskrinkao laži Sebije Izetbegović! VIDEO

Uvaženi lekar iz BiH, akademik Asim Kurjak gostovao je sinoć na Face TV-u. Odgovarajući na pitanje Senada Hadžifejzovića, dr Kurjak je, između ostalog, govorio o diplomi Sebije Izetbegović, direktorke KCUS-a i supruge Bakira Izetbegovića.

BELIVUKOV KLAN OSNOVCE S TRIBINA OBUČAVA I PRETVARA U LOJALNE VOJNIKE: Otkrivamo sve tajne regrutacije grupe Velje Nevolje!

Hapšenje rezervne ekipe Belivukovog klana, među kojima su simpatizeri Partizana stari između 20 i 25 godina, potvrdilo da kriminalne grupe regrutuju klince koji od navijača postaju dileri i ubice.

UBIŠE BOGA U NJEMU: Pogledajte snimak besomučnog prebijanja u kafiću u Sjenici JEDVA USPELI DA IH SKLONE OD ŽRTVE

Uznemirujući snimak brutalnog prebijanja u jednom kafiću u centru Sjenice pojavio se na društvenim mrežama.

Vojislav Đorđević, Vojislav Đ., hapšenje, rukometaš, Veljko Belivuk
foto: screenshot Youtube, MUP Srbije

DETALJI FILMSKOG HAPŠENJA MLADOG RUKOMETAŠA: Šok u klubu, ovako su specijalci upali u dvoranu usred treninga! Otac mu se zgranuo

Beograđanin Vojislav Đ. (19), koji je uhapšen u četvrtak popodne dok je bio na treningu rukometnog kluba Partizan, zbog sumnje da je pripadnik klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića Mareta, dugogodišnji je član kluba i više puta nagrađivani golman.

ITALIJA POBEDNIK EVROVIZIJE 2021: Damiano za kojim su žene širom sveta odlepile osvojio PRVO MESTO!

Italija je pobedila i osvojila 65. Pesmu Evrovizije.

MARINA TUCAKOVIĆ RETKO SE POJAVLJUJE U JAVNOSTI, A OVAKO SADA IZGLEDA: Bori se kao lavica godinama protiv OPAKE BOLESTI (FOTO)

Tekstopisac Marina Tucaković, već godinama se bori sa opakom bolešču, a nedavno je otkrila da poslednje terapije nisu urodile plodom.

USPEŠNO SE SPUSTIO NA MARS: I kineski rover Džurong se provozao Crvenom planetom i počeo istraživanje! FOTO

Kineski rover Džurong uspešno se spustio sa svoje platforme za sletanje na Mars, saopštila je danas Kineska nacionalna svemirska agencija (CNSA).

KURIR SAZNAJE! Tuča navijača Zvezde i Partizana u Beton hali! Opšta PANIKA, lokali zatvoreni, ljudi u strahu ne izlaze napolje

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, večeras je u Beton hali tokom proslave Zvezdine 32. šampionske titule došlo do opšte tuče navijača tog kluba i simpatizera Partizana.

DO SADA JOŠ NEVIĐENA PROSLAVA TITULE: Pogledajte kako je izgledao Zvezdin BAL NA VODI! Spektakl kakav region NE PAMTI! VIDEO

Završena je ceremonija spektakularne proslave 32. Zvezdine prvenstvene titule pod nazivom "Bal na vod".

Zvezda, Budućnost
foto: Starsport

ZVEZDA PROPUSTILA PRVU MEČ LOPTU: Budućnost posle drame produžila finale VIDEO

Košarkaši Budućnosti produžili su finalnu seriju regionalne ABA lige, pošto su u trećem meču u Podgorici savladali Crvenu zvezdu (75:71) i u seriji koja se igra do tri pobede smanjili na 2:1.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track