NOĆ U BEOGRADU: Šestoro povređenih u četiri udesa
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: Šestoro povređenih u četiri udesa

Beograd -
Hitna pomoć je noćas u Beogradu do 6 časova obavila 104 intervencije od kojih 22 na javnim mestima, a lekarima su se od hroničnih bolesnika najčešće obraćali astmatičari, precizirala je Macura

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je povređeno šest osoba od kojih jedna teže, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Tri osobe su povređene u udesu koji se dogodio oko 21.10 časova na Avalskom putu pre skretanja za Avalu kod studentskog odmarališta, kada se motor sudario sa automobilom, rekla je Macura.

Mladić star oko 25 godina, vozač motora, zadobio je povredu glave i prelom kostiju lica, a prevezen je na VMA, istakla je portparol Hitne pomoći.

U automobilu se nalazila i petnaestomesečna devojčica, koja nije bila povređena, ali su povrede zadobili njeni roditelji, objasnila je Macura.

Žena, stara oko 39 godina, koja je, prema prvim saznanjima Ruskinja, zadobila je povredu glave i kolena, potres mozga i razderotinu na čelu, kazala je Macura.

Muškarac star 41 godinu zadobio je razderotinu iznad oka, povrede grudnog koša, lakta i podlaktice i kako se sumnja, prelom rebara, rekla je Macura i dodala da su oboje prevezeni na VMA.

Tri osobe su povređene u udesu oko 00.25 časova na uglu ulica Jablaničke i Ratka Mitrovića na Čukarici, istakla je Macura. Muškarac star 38 godina zadobio je povrede glave, lakta i kolena, a muškarac star oko 31 godinu imao je istegnuće vrata, povredu glave i natkolenice i kolena, navela je Macura. Treći muškarac star 39 godina zadobio je povrede glave i natkolenice i istegnuće vrata, rekla je Macura i dodala da su sve troje prevezeni na VMA.

Jedan muškarac je oko 2.30 časova na Autokomandi pao sa motocikla, ali je odbio lekarsku intervenciju, a jedna osoba je pala sa motora oko 20.35 sati u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu, ali je odvezena privatnim kolima, dodala je Macura.

Hitna pomoć je noćas u Beogradu do 6 časova obavila 104 intervencije od kojih 22 na javnim mestima, a lekarima su se od hroničnih bolesnika najčešće obraćali astmatičari, precizirala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track