Povređena žena u autobusu 77
Foto: Kurir

Povređena žena u autobusu 77

Beograd -
U autobusu javnog gradskog prevoza na liniji 77 povređena je putnica usled naglog kočenja vozila i ona je zadobila povredu ramena

BEOGRAD - Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 106 intervencija od kojih 18 na javnom mestu i u tom periodu povređena je jedna putnica u autobusu javnog gradskog prevoza i jedna osoba koja je vozila multikultivator, izjavila je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

U autobusu javnog gradskog prevoza na liniji 77 povređena je putnica usled naglog kočenja vozila. Ženska osoba starosti oko 42 godine je zadobila povredu ramena i prevezena u zdravstvenu ustanovu na Bežanijskoj kosi, istakla je Macura.

U Jakovu u Ulici maršala Tita oko 20 sati vozač multikultivatora starosti oko 58 godina zadobio je povredu slabinskog dela kičme i prevezen je u Kliničkobolnički centar Bežanijska kosa.

Lekarima su se najčešće javljali hronični i srčani bolesnici, astmatičari i osobe pod dejstvom alkohola, lica koja su povređena u tučama i psihijatrijski pacijenti, navela je Macura.

Hitna pomoć je za protekla 24 sata obavila 230 intervencija od kojih 65 na javnom mestu, precizirala je Macura i savetovala opreznost svih ucesnika u saobraćaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track