Muškarac sinoć izboden nožem
Foto: Damir Dervišagić

Hitna pomoć

Muškarac sinoć izboden nožem

Beograd -
Četrdesetogodišnjak je zadobio razderotinu glave, dve ubodne rane u predelu grudnog koša i ubodne rane u predelu grudne kosti i stomaka i ispod lopatice

BEOGRAD - Jedna osoba zadobila je rane od noža sinoć oko 23.40 časova u Ulici Bogdana Žerajića u Beogradu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 40 godina zadobio je razderotinu glave, dve ubodne rane u predelu grudnog koša i ubodne rane u predelu grudne kosti i stomaka i ispod lopatice, rekla je Macura. Povređeni muškarac je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, dodala je Macura.

Nešto posle 21 časa u Ruzveltovoj ulici na Zvezdari u saobraćajnom udesu žena koja se nalazila na mestu suvozača stara oko 27 godina zadobila je povrede glave i tela i prevezena je neurohirurgu u Urgentni centar, istakla je Macura. Muška osoba starosti oko 32 godine koja se nalazila u drugim kolima i na mestu suvozača zadobila je kontuzije glave i tela i trzajnu povredu vrata i prevezena je neurohirurgu u Urgentni centar, kazala je Macura.

U saobraćajnom udesu oko 21.40 časova u Višnjičkoj ulici muška osoba stara oko 25 godina vozač motora zadobio je prelom ručnog zgloba, oguljotine lakta i kolena i prevezen je ortopedu u KBC Zvezdara, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 113 intervencija od kojih 13 na javnom mestu, a za protekla 24 sata 214 intervencija od kojih 36 na javnom mestu, precizirala je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track