NEOBIČNO OBAVEŠTENJE OSVANULO U JEDNOJ BEOGRADSKOJ ZGRADI: Drage komšije, unapred se izvinjavam zbog moguće buke! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

najavio komšijama

NEOBIČNO OBAVEŠTENJE OSVANULO U JEDNOJ BEOGRADSKOJ ZGRADI: Drage komšije, unapred se izvinjavam zbog moguće buke! (FOTO)

Beograd -

Nesvakidašnja najava jednog stanara zasigurno je nasmejala mnoge komšije, ali i pokazala kako na kulturan i fin način svojim komšijama možete najaviti puštanje malo glasnije muzike.

Naime, na Instagram profilu "moj_beo_grad" pojavila se fotografija na kome stoji natpis, tačnije obaveštenje jednog stanara o večerašnjoj žurci.

Obaveštenje, žurka
foto: Printscreen/ Instagram / moj_beo_grad

- Drage komšije, u sredu 9. juna biće organzovana žurka u stanu broj 5, povodom svog rođendana. Unapred se izvinjavam zbog moguće buke i zahvaljujem vam se na razumevanju. Ukoliko pak budemo bili preglasni, molim Vas da me nazovete na broj **** kako bismo taj problem rešili. U znak zahvalnosti, mali znak pažnje za vas, slobodno se poslužite (naravno, ukoliko zalihe nisu ispražnjene)... - napisao je stanar koji se potpisao kao Luka.

Ispod obaveštenja ovaj stanar ostavio je svojim komšijama i slatko posluženje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track