ČOVEK IZ MLADENOVCA GANUO MNOGA SRCA: Njegova objava dirnula je roditelje
Foto: Printscreen Kurir TV

Svaka čast

ČOVEK IZ MLADENOVCA GANUO MNOGA SRCA: Njegova objava dirnula je roditelje

Beograd -

Da naš narod ume nesebično da pomaže u teškim vremenima, govori i poslednji slučaj humanitarnog čina jednog čoveka iz Mladenovca, čiji je potez dirnuo mnoga srca.

Naime, čovek koji je na Fejbuku upisan pod imenom Marko Genije podelio je sa svojim prijateljima jedno obaveštenje, koje je ganulo mnoge.

- Ako ko od Vas ima dete sa smetnjama u razvoju ili bilo koji drugi problem sa zdravljem svog deteta, kod mene ima gratis pomoć oko popravke mehanike na automobilu (sve što znam i mogu da pomognem) s'tim da Vi plaćate samo delove, koje sami donesete ili koje ja poručim, a vi ih dobijete po istoj ceni po kojoj sam i ja. To je najmanje što mogu da učinim, ako išta znači - napisao je.

On je naglasio da nije u pitanju reklama ni skupljanje lajkova, već dobra volja da se pomogne tim roditeljima kako fizički, tako i finansijski.

Nudi pomoć
Nudi pomoćfoto: Printscreen Facebook

- Sticajem okolnosti znam koliko je teško ponekad. Nadam se da će se ovome pridružiti i drugi ljudi i servisi - zaključio je Marko.

Ovaj njegov potez naišao je na oduševljenja korisnika društvenih mreža.

- Hvala Vam! Stvarno divan gest! Roditeljima dece sa posebnim potrebama, troškovi života su enormni, koliko god zarađivali. Svaka čast, dobri čoveče! - glasio je jedan od komentara.

To je podstaklo i jednog njegovog kolegu koji je naveo da će on u svom servisu ponuditi zamenu guma i pranje vozila.

- Kao roditelj deteta sa smetnjama u razvoju,mogu da kazem jedno veliko BRAVO - napisala je jedna mama.

Kurir.rs/ M. B.

Bonus video:

02:45

sin 24 godine trazi oca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track