Počinje izgradnja Višnjičke plaze

Tržni centar veličine 10.000 kvadrata

Počinje izgradnja Višnjičke plaze

Beograd -
U tržni centar biće uloženo 12 miliona evra, a izgradnja će, prema planu, biti gotova do kraja 2014. ili do početka 2015.

BEOGRAD - Grandiozni projekat niče u prestonici Srbije.Beograd će uskoro dobiti još jedan tržni centar - „Višnjičku plazu“, veličine 100.000 kvadrata, koji će se nalaziti u Višnjičkoj banji.

Izraelska kompanija „Plaza ceters“, investitor, u aprilu je dobila građevinsku dozvolu, tako da bi ove godine, najverovatnije na leto, konačno trebalo da se počne s njegovom realizacijom.Parcela na kojoj će biti izgrađen tržni centar nalazi se na mestu nekadašnje fabrike „Sport star“ u Višnjičkoj ulici 84, a prvobitno je bilo planirano da bude izgrađen paralelno s „Plaza centrom“ u Kragujevcu. Međutim, birokratska procedura ukočila je projekat u Beogradu.Restorani će se naći na poslednjem spratu, odakle će posetioci moći da uživaju u sjajnom panoramskom pogledu na Dunav. Vrednost investicije procenjuje se na 120 miliona evra, a ako sve bude po planu, centar će biti otvoren krajem 2014. ili početkom 2015. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track