HAOS U SAOBRAĆAJU: Nevreme pogodilo Beograd!

Gužva u gradu

HAOS U SAOBRAĆAJU: Nevreme pogodilo Beograd!

Beograd -
Saobraćaj u celom gradu je usporen, naročito centar grada, Slavija, Ulica kneza Miloša. Prolazak mostovima je takođe otežan, na Brankovom mostu saobraćaj je usporen, kao i na Pančevačkom mostu gde je malo bolja situacija

BEOGRAD- Veliko nevreme zahvatilo je Beograd danas oko 15 sati. Saobraćaj je usporen u svim delovima grada, a u Hidrometeorološkom zavodu kažu da je u pitanju lokalni pljusak.

U "Žutom taksiju" kažu da je nevreme prouzrokovalo gužve u gradu.

- Saobraćaj u celom gradu je usporen, naročito centar grada, Slavija, Ulica kneza Miloša. Prolazak mostovima je takođe otežan, na Brankovom mostu saobraćaj je usporen, kao i na Pančevačkom mostu gde je malo bolja situacija, kažu u "Žutom taksiju".

Na velikom raskrsnicama u Beogradu trenutno ne rade semafori, pa su stvorene velike saobraćajne gužve u centralnim beogradskim ulicama. Semafori ne rade na raskrsnici u Bulevaru kralja Aleksandra i Beogradske ulice kao i na raskrsnici Južnog bulevara i Ustaničke ulice.

Istovremeno, u Ulici kneza Miloša stvorena je velika saobraćajna gužva zbog trolejbusa koji je zbog kvara blokirao prolaz vozilima koji saobraćaju iz smera centra grada ka Topčiderskoj zvezdi.

Takođe, kod silaska sa Gazele u smeru ka Novom Beogradu dogodio se saobraćajni udes koji je prouzrokovao saobraćajnu gužvu.

U Hidrometeorološkom zavodu kažu da je u pitanju uobičajeni letnji pljusak i da će prestati za pola sata.

- Lokalni pljuskovi su već protutnjali Sremom, Južnom Bačkom i Podrinjem, a uskoro će zahvatiti i Šumadiju. Mimo ovog pljuska biće kiše tokom dana, ali se u narednim danima očekuje razvedravanje i lepše vreme, kaže Nedeljko Todorović iz Hidrometeorološkog zavoda Srbije.

Inače, i zvanično ćemo reći zbogom letu u nedelju. Jesen za stanovnike severne Zemljine polulopte počinje u nedelju, 22. septembra u 22 sata i 44 minuta. Za stanovnike južne Zemljine polulopte tada počinje proleće. Jesen će trajati do 21. decembra, kada počinje zima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track