Najnovije vesti

(VIDEO) SKANDALOZAN SNIMAK! OVO JE DOKAZ VUČIĆEVE CENZURE Radnica na trafici priznala: NAREDILI su mi da sakrijem Kurir!
Foto: Printscreen

Hajka na Adrija Medija Grupu traje više od dva meseca

(VIDEO) SKANDALOZAN SNIMAK! OVO JE DOKAZ VUČIĆEVE CENZURE Radnica na trafici priznala: NAREDILI su mi da sakrijem Kurir!

Društvo

BEOGRAD - Vlast u Srbiji, u paničnom strahu od pisanja Kurira, na sve moguće načine pokušava da sabotira prodaju našeg lista, a redakciji Kurira danas se javio ogorčeni čitalac koji je čak snimio priznanje prodavačice jedne trafike u Beogradu kako otvoreno kaže da joj je naređeno da sakrije Kurir!

Nakon više od dva meseca hajke na „Adrija medija grupu“ i njene zaposlene, poslušnici Aleksandra Vučića nastavljaju da, u strahu od istine, sklanjaju Kurir sa prodajnih mesta ili ga prekrivaju drugim novinama i tako smanjuju njegovu vidljivost, u šta smo se po ko zna koji put uverili, priznanjem ove prodavačice.

"Dobar dan, je l` imate Kurir", pitao je naš čitalac, da bi dobio objašnjenje da se naš list nalazi "skroz pozadi". Na pitanje zašto je tako sakriven, dobio je skandalozan odgovor da je takvo naređenje!

"Naređenje - izvršenje. Tako meni kažu, ja tako poređam", priznala je ona.

Podsetimo, naš list je već dva meseca prilično zamaskiran u Beogradu, pa se tako jedva video na kioscima kod Kalenić pijace, na Mirijevu, Voždovcu, Dušanovcu, u Starom gradu, na Dorćolu...

foto: Čitalac Kurira

Slična situacija je i u drugim gradovima Srbije. U Vrbasu i Kuli, u više prodavnica, isporučen je samo po jedan primerak Kurira, dok se u Zrenjaninu, Šapcu i Loznici na nekoliko mesta u centru nije mogao videti od drugih novina.

Takođe Kurira nije bilo u prodaji ni u Jagodini.

Takođe u Beogradu na Petlovom i Labudovom brdu nije bilo Kurira u prodaji, dok, na uglu ulica Petrogradske i Mileševske ulice na Vračaru primerci Kurira su bili sakriveni.

foto: Vlada Milovanović

U Čačku, na jednoj od najprometnijih raskrsnica - na uglu ulica Nemanjine i Svetozara Markovića, Kurira nije bilo već u 10 časova. U Kragujevcu našeg lista uopšte nije bilo na više lokacija u centru, a na platou kod kafane „Zlatna ruža“ bio je zatrpan drugim dnevnim listovima.

foto: Čitalac Kurira

Još jednom upozoravamo organizatore akcije progona Kurira da čine krivično delo opisano članom 149 Krivičnog zakonika RS, za koje je zaprećena zatvorska kazna do jedne godine.

foto: Čitalac Kurira

Sprečimo zloupotrebe

JAVITE NAM GDE NEMA KURIRA

Javite nam u kom gradu ili mestu, u kojoj ulici, na kom kiosku ili u kojoj prodavnici niste bili u mogućnosti da kupite Kurir. Ako ste u mogućnosti, slikajte to prodajno mesto. Ukoliko imate informaciju ko je distributer, javite nam kako bi naša služba prodaje mogla tamo da pošalje još primeraka. Brojevi telefona na koje nas možete dobiti su 011/635-7100 i 011/635-7031, a mejl je: redakcija@kurir-info.rs.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...