Najnovije vesti

PREDSEDNIK VUČIĆ O MLADOJ SRPKINJI SARI VIDAK ZATOČENOJ U CRNOJ GORI: Razgovarao sam sa ministarkom Kuburović, Srbija čini koliko može!
Foto: Marina Lopičić, Printscreen Facebook

Javnost u Srbiji uznemirena atakom Crne Gore na nedužnu devojku

PREDSEDNIK VUČIĆ O MLADOJ SRPKINJI SARI VIDAK ZATOČENOJ U CRNOJ GORI: Razgovarao sam sa ministarkom Kuburović, Srbija čini koliko može!

Društvo
16:36h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da država Srbija čini koliko može u slučaju pritvora državljanke Srbije Sare Vidak (20) u Crnoj Gori.

On je, novinarima na aerodromu u Batajnici, rekao da je razgovarao s tim u vezi sa ministarkom pravde Nelom Kuburović.

foto: Kurir TV

"Ono što mi kao Srbija možemo da uradimo, činimo. Koliko možemo kao država mi činimo i to treba da znaju i njeni roditelji“, poručio je Vučić.

foto: Privatna Arhiva

Pritisak vlasti

ČEKA JE MONTIRAN PROCES

Saru Vidak u Crnoj Gori čeka montiran proces jer su ministar pravde Crne Gore Zoran Pažin i Sudski savet i predsednica Vrhovnog suda Crne Gore javno su kršili pretpostavku nevinosti i vršili pritisak na sud da je pritvore i osude.

- Svesni su kakvu su grešku napravili ministar pravde i ostale državne institucije. Na pravdi boga su nevinu devojku poslali u zatvor, pa je logično očekivati da Sari predstoji montiran sudski proces, u kome ona mora da bude osuđena! Sara će biti osuđena samo da bi se institucije pokrile i skinule odgovornost - tvrdi naš izvor iz Crne Gore.

ČETIRI PITANJA ZA MINISTRA PRAVDE CRNE GORE ZORANA PAŽINA

foto: EPA

(Kurir.rs/Foto: Marina Lopičić, Facebook)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...