PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za utorak, 13. oktobar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

SRBIJA DO KRAJA GODINE ZAVRŠAVA GASOVOD: Vučić i Harčenko razgovarali i o pregovorima iz Vašingtona i Brisela

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka sa kojim je razgovarao o aktuelnim pitanjima srpsko-ruskih odnosa i bilateralne saradnje, a posebno o realizaciji konkretnih dogovora i zajedničkih projekata u oblasti energetike.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

ALBANCI UDARAJU NA NAŠE VITALNE INTERESE: Srbi napuštaju prištinske institucije ako ne bude formirana Zajednica srpskih opština

redstavnici Srba sa Kosova i Metohije napustiće prištinske institucije ako Priština jednostrano odluči da ne ispuni, pred EU potpisanu, obavezu o formiranju ZSO, najavljeno je posle sastanka predstavnika Srba sa Kosova i Metohije sa direktorom vladine Kancelarije za Kosmet.

foto: Tanjug/Rade Prelić

UVOĐENJE KARANTINA U SRBIJI AKO SE STEKNU OVA 4 USLOVA: Alarmantno raste broj zaraženih koronom, na pragu smo pika 3. talasa!

Prete li nam nove strože mere, hoće li biti karantina, vanrednog stanja, policijskog časa, pitaju se građani Srbije na pragu pika trećeg talasa epidemije korona virusa.

foto: Ana Paunković

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Još 152 novozaražena, u Beogradu najviše, a posebno zabrinjava još jedan grad! 2 preminula

U Srbiji je u poslednja 24 sata na korona virus testirano 7.177 građana, od kojih je 152 zaraženo.

foto: Covid19.rs Printscreen

HITNO SE OGLASILA DOKTORKA DARIJA: Upozorava da nastupa period kad treba da budemo oprezniji više nego ikad

Pitanje rada škola i fakulteta u uslovima epidemije virusa korona je nešto o čemu se stalno govori, nezavisno od sastanaka Kriznog štaba, kaže zamenica direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević i naglašava da se prati epidemiološka situacija i da se odluke mogu donositi na dnevnom nivou ukoliko to bude bilo potrebno.

foto: Kurir Televizija Printscreen

ČEKA LI BEOGRAĐANE ONLAJN DOČEK NOVE GODINE?! Lokali se spremaju za najluđu noć, ali KORONA JE U ZALETU!

Mnogo je onih koji već sa poslednjim danima leta znaju gde će za doček Nove godine, ali ova 2020. je tolika neizvesna da se retko ko usuđuje da planira preterano unapred.

KURIR NA MESTU BRUTALNOG UBISTVA KOD OBRENOVCA: Ovo je bunar gde je Radovan bacio telo svog prijatelja FOTO

Telo Aleksandra Ranđelovića (34) nađeno je u bunaru napuštene vikendice u selu Konatice kod Obrenovca, a osumnjičeni za njegovo ubistvo je Radovan V. (34).

ISKASAPIO ALEKSANDRA I BACIO GA U BUNAR KAO PSETO: Radovan bio u emotivnoj vezi sa žrtvom, a evo kako je zločin otkriven!

foto: Kurir/ Jelena Rafailović, Facebook

NASILNIK IZ NOVOG SADA MESEC DANA IZBEGAVAO HAPŠENJE: Evo kako je Ivan Kontić uspevao danima da umakne policiji!

Ivan Kontić (30), osumnjičen da je brutalnim batinama pokušao da ubije 28-godišnjeg Miljana M. 24. avgusta u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu, juče se saglasio da po skraćenoj proceduri bude izručen Srbiji, po čijoj je poternici uhapšen u nedelju uveče.

foto: Kurir

JEZIVA SCENA U IVANJICI Autom udario ženu na pešačkom prelazu, letela 10 metara niz ulicu, vozač samo produžio UZNEMIRUJUĆI VIDEO

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć ispred fabrike "Proleter" u Ivanjici povređena je radnica tog preduzeća I. Ć.

foto: Printscreen/ Youtube/Infoliga Ivanjica

OVO JE RAT DO ISTREBLJENJA! Neverovatani snimak PAKLA! Borba do SMRTI jermenske PVO i suhoja-25 Azera! (VIDEO)

U sukobima u Nagorno-Karabahu, obe strane su tvrdile da su oborile nekoliko letelica protivnika. Među njima je i Su-25, koji su oborile jermenske snage, što pokazuje i ovaj snimak.

foto: Printscreen Youtube/Azərbaycan Respublikası Müdafiə Nazirliyi

ĐOKOVIĆ OTKRIO ZAŠTO SE VRATIO BOSANSKIM PIRAMIDAMA: Kriju tajnu važnu za SVE sportiste! VIDEO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković boravi u Visokom, gde obilazi Bosansku dolinu piramida, a kaže da mu je nakon prve posete sa roditeljima bilo veoma lepo i da je uživao, istakavši da je jedva čekao da se ponovo vrati.

foto: Printcsreen

ŽALGIRIS RAZBIO ZVEZDINU ODBRANU: Litvanci sjajnom partijom odneli pobedu iz Pionira! FOTO

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Pioniru od ekipe Žalgirisa sa 69:75 u meču 3. kola Evrolige.

foto: Starsport

ŠOK! Kristijano Ronaldo ima korona virus! Portugal otkazao treninge

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo pozitivan je na korona virus, saopštio je Fudbalski savez Portugalije.

foto: Profimedia

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track