PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za nedelju 8. novembar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ: Nisam bogatiji ni za dinar od 2012. godine i ponosim se svime što sam uradio!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras, povodom izjave Bojana Pajtića da su sve afere od Jovanjice do Krušika obeležene tragom SNS i visoko profitnim poslovima, da za razliku od Pajtića i onih koji su pre bili na vlasti on ni za jedan dinar nije bogatiji od 2012. godine.

SRBIJI NE TREBA DA SE PLAŠE POBEDE BAJDENA Vučić uspeo da obnovi partnerstvo sa SAD, a to cene i republikanci i demokrate

Pobeda Džoa Bajdena na predsedničkim izborima u SAD i politika prema Srbiji u domaćoj javnosti poprimaju gotovo fatalističke razmere, prema principu "republikanci su nam prijatelji, a demokrate nam rade o glavi", a novinar i politički komentator Milovan Jovanović kaže da je to jedna velika zabluda.

foto: Printskrin

NADAM SE NASTAVKU DOBRE SARADNJE: Vučić čestitao Bajdenu pobedu na izborima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Džou Bajdenu na pobedi na predsedničkim izborima u SAD.

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Još 2.112 novozaraženih, 10 preminulih, sve veći broj pacijenata na respiratorima

U Srbiji je u poslednja 24 sata na korona virus testirano 8.299 građana, od kojih je 2.112 pozitivno.

foto: Covid 19.rs

SRBIJA NA KORAK OD DELIMIČNE ZABRANE KRETANJA: Narednih dana na stolu STROŽE MERE! Tiodorović: moguće SELEKTIVNO ZATVARANJE

Proteklih nedelja mnoge zemlje Evrope odlučile su da se zatvore zbog naglog porasta broja novoobolelih od korona virusa i sve lošije epidemiološke situacije.

foto: Zorana Jevtić

KRCATE BOLNICE U BEOGRADU! Od jutros ekipe Hitne pomoći prevoze novoobolele pacijente u Požarevac, Smederevo i Mladenovac

Broj novoobolelih od korona virusa i dalje je u porastu, te se bolnički kapaciteti brzo popunjavaju, a tokom protekle noći pacijenti iz Beograda sa simptomima kovida upućivani su na hospitalizaciju u okolna mesta.

NEKA NAM JE BOG U POMOĆI: Između 10.000 i 20.000 ljudi u Beogradu zarazno! KON UPRAVO SAOPŠTIO DRAMATIČNE PODATKE

Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon objavio je večeras na svom profilu na Fejsbuku da je epidemiološka situacija u Beogradu veoma teška i da je u ovom trenutku zarazno između 10.000 i 20.000 stanovnika prestonice na dnevnom nivou!.

foto: BETA/Milan Obradović, Printskrin/Facebook

VOĐA GRUPE IZ ARANĐELOVCA NA VEZI SA ALBANSKIM NARKO BOSOM: Kamion sa 628 kg skanka bio natovaren za put, a drogu pakovale i žene

Dragan Đ. (54) označen je kao vođa kriminalne grupe uhapšene u Aranđelovcu u akciji Uprave kriminalističke policije u kojoj je zaplenjeno 628 kilograma skanka.

foto: Vijesti.me / Uprava carina

KRVAVI OBRAČUN KOD STADIONA U NOVOM SADU: Dvojica muškaraca BRUTALNO IZBODENA, policija otkrila da kriju detalje sukoba

U naselju Veternik u Novom Sadu danas oko 16.20 časova u blizini stadiona "Vujadin Boškov" I. I. (32) i G. B. (32) zadobili su više ubodnih rana i posekotina.

MELANIJA ODBROJAVA MINUTE DO RAZVODA! BIVŠA SARADNICA OTKRIVA: Ne može da dočeka, njihov brak je bio čista transakcija!

Melanija Tramp odbrojava minute do razvoda sa Donaldom Trampom, aktuelnim predsednikom SAD, kako bi konačno stavila tačku na njihov 15-godišnji "transakcijski brak", prenose britanski tabloidi.

foto: AP / Julio Cortez

BEZ PANIKE UOČI MEČA DECENIJE: Tumbaković očekuje sve Italijane pred utakmicu sa Škotskom

Fudbalski savez Srbije i selektor Ljubiša Tumbaković očekuju sve igrače na okupljanju pred utakmicu decenije, sa Škotskom, zakazanu za četvrtak, 12. novembar!

foto: @starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track