DR NESTOROVIĆ SE I DALJE SPRDA S KONOM I TIODOROVIĆEM: Moja žena je okačila video na FB! A Kon kao SIRENA?!
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

SKANDAL!

DR NESTOROVIĆ SE I DALJE SPRDA S KONOM I TIODOROVIĆEM: Moja žena je okačila video na FB! A Kon kao SIRENA?!

Društvo -

Kontroverzni prof. dr Branimir Nestorović, pulmolog i donedavni član kriznog štaba Vlade Srbije za borbu protiv kovida 19, podelio je na svom Fejsbuk profilu montirani snimak kojim se sprda sa svojim dojučerašnjim kolegama iz štaba, epidemiolozima dr Predragom Konom i prof. dr Branislavom Tiodorovićem. Neki su stekli utisak da ih je Nestorović i indirektno optužio da pokušavaju da zarade novac na vakcinaciji stanovništva od kovida 19!

foto: Printscreen

„Poludeo načisto“

Dok u Srbiji već nedeljama padaju crni rekordi po broju zaraženih, hospitalizovanih, ali i umrlih od korone, a krizni štab pokušava da spreči širenje virusa uvođenjem novih restriktivnih mera, čini se da je Nestoroviću do smeha. Naime, ovaj čuveni ali kontroverzni doktor u nedelju je na svom Fejsbuk profilu šerovao objavu izvesnog Dejana Neškovića, koji je postavio snimak karikatura dr Tiodorovića i dr Kona. Na skandaloznom snimku pojavljuje se foto-montaža prof. Tiodorovića kako vrti točak kojim se otvaraju usta dr Kona, iznad čije glave se zatim pojavljuju oblačići na kojima su iscrtane mrtvačke glave, špricevi, za koje je javnost pretpostavila da su vakcine protiv korone, a zatim i novac. U jednom trenutku na snimku Kon kaže i: „Okreći, bre, to!“. Veći deo javnosti ovo deljenje videa pod nazivom „Poludeo načisto“ protumačio je kao nedvosmisleno podsmevanje prof. Nestorovića kolegama, ali i kao potencijalne optužbe da ovi epidemiolozi plaše narod virusom kako bi zaradili novac od vakcinacije ili lekova. Ipak, bilo je i onih koji su podržali pulmologa, pa su se ispod objave mogli videti komentari poput: „Naš je doktor takav kralj da ga nema na planeti“ i „Doktore, pa ti si car“.

POGLEDAJTE SPORNI SNIMAK

Prof. Nestorović za Kurir s osmehom kaže da je sporni snimak na njegovom Fejsbuk nalogu objavila njegova supruga, uz njegovo odobrenje, naravno. - Nisam ja napravio snimak. Neko ga je napravio, a meni je baš bilo simpatično. Kon kao ona sirena... Ja sam izašao iz te priče, a ovo mi je prosto bilo toliko simpatično. Meni je neko poslao snimak i žena moja kad je videla, kaže: „Daj da stavim to na tvoj profil“. I ja reko: „Stavi, slobodno.“ Verujem da se Bata (Branislav Tiodorović, prim. nov.) neće naljuti, a Kon, znajući ga, verovatno hoće malo. Iako, zaista, nije bilo ama baš nikakve loše namere, samo mi je bio simpatičan snimak - ispričao nam je Nestorović usred njegove ordinacije.

foto: Printscreen

Veli i da mu je nakon ove objave na Fejsbuku telefon pozvonio više od 140 puta, što nam je i sam pokazao. - Kakve su tek na moj račun šale govorili! - kroz osmeh je rekao i dodao da šale na svoj račun ne uzima za ozbiljno i da ih ne prima k srcu.

foto: Zorana Jevtić

Opterećujuće

Dodaje i da mu je malo opterećujuće to što sve što uradi ima neku konotaciju. - Isto tako letos, mi bili u Obrenovcu, i moja žena ispekla neke fantastične bruskete. I seli smo tamo u dvorište, koje je stvarno fantastično sređeno, i objavim sliku na društvenoj mreži, iako retko nešto privatno objavljujem, uglavnom stručne stvari. A kako su baš sutradan ujutru ovi iz kriznog štaba imali sastanak, pojedini mediji su objavili da sam ja poslao brutalnu poruku članovima kriznog štaba, a nikakve veze nije imalo, nisam ni znao da su imali sastanak - veli Nestorović.

foto: Printscreen

Jedini nije bio tu NESTOROVIĆ NIJE DOŠAO DA PRIMI ORDEN OD VUČIĆA

Predsednik Aleksandar Vučić svečano je juče uručio odlikovanja lekarima i nemedicinskom osoblju za zasluge u borbi protiv kovida 19, odlikovanim povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra. Među nagrađenima bili su svi članovi kriznog štaba, pa i dr Branimir Nestorović, koji je dobio Orden Karađorđeve zvezde drugog reda, ali koji se iz nepoznatog razloga nije pojavio na dodeli odlikovanja.

foto: Zorana Jevtić

Prof. dr Branislav Tiodorović NE VERUJEM! ZAŠTO BI BANE BIO TAKAV PREMA MENI?!

Prof. dr Branislav Tiodorović kazao je za Kurir da ne veruje da je to Nestorović uradio, kao i da ne može da veruje da je to njegov stav. - Iako sam video taj klip, i dalje ne mogu da verujem da je to tačno. Zašto bi Bane imao takav odnos prema meni? Sve do sada sam mislio da imamo kolegijalan odnos. Želeo bih prvo da čujem njega. Hoću direktno od njega da čujem u čemu je problem, ako je to uopšte tačno! - istakao je Tiodorović. Dr Predrag Kon nije odgovarao na naše pozive.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Kurir

Ne propustite

DANAS POKLON U KURIRU - DODATAK STARS! Jankovićki mama rasturila vezu: Jelena, raskini s tim goljom!

Mama se u sve petljа - Snežana ćerki rasturila vezu: Jelena, raskini s tim goljom! Jankovićka je na sve načine uticala na to da teniserka ostavi dečka iz Pančeva s kojim je planirala budućnost, jer nije bogat. PLUS - prijatelji kažu da ni doktorom Brakom Baraćem nije oduševljena.

Ana Bekuta osudila pevače: Kolege, da li ste normalne? Ljudi umiru, a vi biste da nastupate.

Intervju Mirko Kodić: Ljuba me mrzi zbog Šabana, ni njega nije voleo. Goca Šaulić mi je rekla da joj Aličić ni saučešće nije izjavio nakon što je moj kum nastradao.

Hit foto: fudbaler uhvaćen u hotelu - Nađ majstor za skidanje žena!

Iskeširala 10.000 evra, Slađana se častila "audijem"!

Ne propustite novi Stars!

foto: Kurir

Čitajte KURIR!

Kurir.rs/ I. Žigić - J. Pronić Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track