Najnovije vesti

DNO DNA - TV DVOJAC SRAMNO KOMENTARISAO SILOVANJE DEVOJAKA I DEVOJČICA: Nije isto da te siluje Legija i da te siluje Mika Aleksić!
Foto: Printscreen

SKANDALOZNO

DNO DNA - TV DVOJAC SRAMNO KOMENTARISAO SILOVANJE DEVOJAKA I DEVOJČICA: Nije isto da te siluje Legija i da te siluje Mika Aleksić!

Društvo

Televizijski dvojac, Darko Mitrović i Marko Stepanović, u današnjoj emisiji koja se emituje na TV Nova S na krajnje degutantan način su komentarisali slučaj silovanja mlade glumice Milene Radulović, ali i brojnih drugih devojaka i devojčica koje je zlostavljao poznati učtelj glume Milorad Mika Aleksić.

Naime, oni su "ocenili" da Mika nije kriminalac?!

- Nije Mika kriminalac, pa nije isto da te siluje Legija i da te siluje Mika Aleksić - prokomentarisao je Mitrović. 

nova s, emisija
foto: Printscreen

Snimak ove brutalne izjave odmah se proširio društvenim mrežama i izazvala veliki gnev javnosti.

- Ovog čoveka treba uhapsiti, ne samo otpustiti i zabraniti javni govor - komentar je Tviterašice pod nadimkom Jozefina Ka.

Ništa manje pštra nije bila Antonela Riha koja je poručila:

- Možemo li da se složimo da je BUDALA neko ko kaže: "sigurno (Mika) nije kriminalac, pa nije isto da te siluje Legija i da te siluje Mika Aleksić".

novas, tv emisija
foto: Printscreen

Reagovala je i Marija Lukić.

- Molim vas, preklinjem, pazite šta ćete napisati, reći. Ako nema empatije i solidarnosti, bolje nemojte ništa. Tek je počelo, dajte da ne prolaze devojčice, devojke, žene kroz nova silovanja od strane javnosti i sistema. Jednako je bolno i traumatično - napisala je ona. 

Podsetimo, i nedavno su mnogi osudili ovaj dvojac jer su krajnje morbidno komentarisali situaciju izazvanu koronavirusom. Darko je tada tvrdio da je "korona virus" stvoren namerno i veštački kako bi ubio jedan deo populacije, kao i da iza svega stoji farmaceutska mafija.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...