PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za nedelju, 21. mart. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ U BEŠKOJ: Od februara za 1.000 dinara vozom do NS! Obratio se na ruskom, pa mu pokazali i RUSKI FERARI

Predsednik Srbija Aleksandar Vučić obišao je danas i radove na vijadukta u Beškoj, na pruzi Beograd-Stara Pazova-Novi Sad.

Aleksandar Vucic, obilazak radova, Beska
foto: Tanjug Printscreen, Printscreen Tanjug

MALI IMA DOBRE VESTI, VLADA AMINOVALA: Svi punoletni građani dobiće po 60 evra! Prijavljivanje od 28. aprila do 15. maja!

Vlada Srbije usvojila je danas pet predloga zakona iz nadležnosti Ministarstva finansija, od kojih se tri odnose na treći paket mera pomoći građanima i privredi, a među kojima je i onaj koji se tiče isplate 60 evra svim punoletnim građanima, izjavio je ministar Siniša Mali.

Siniša Mali
foto: Ministarstvo Finansija, Shutterstock

VEST KOJU NISMO ŽELELI DA ČUJEMO: Tokom prva dva meseca 2021. rođeno manje dece nego lani, a broj preminulih DRASTIČNO POVEĆAN

Tokom prva dva meseca ove godine u Srbiji je rođeno 8.985 dece, što u odnosu na isti period prošle godine, kad je rođeno 9.817 dece, predstavlja pad za 8,5 odsto, objavio je danas Republički zavod za statistiku.

bebe, Loznica, proslava
foto: Kurir/T.Ilić

SINOD SAOPŠTIO: Zakon o istopolnim zajednicama za SPC je neprihvatljiv

Sveti Arhijerejski Sinod Srpske Pravoslavne Crkve je blagovremeno i u zakonom predviđenom roku podneo Vladi Republike Srbije primedbe i mišljenje o predlogu zakona o istopolnim zajednicama.

Sinod, Branislav Peranović, Patrijaršija SPC

KORONA PRESEK SKORO ISTI KAO JUČE: 5.226 novozaraženih, 36 preminulih, na mašinama za disanje 242 pacijenta

U Srbiji je u prethodnih 24 sata na korona virus testirano 17.530 građana od kojih je 5.226 novozaraženih.

presek stanja
foto: Covid19.rs Printscreen

PREMIJERKA BRNABIĆ NAJAVILA POPUŠTANJE MERA: Očekuje se da će to moći da bude sledeće nedelje

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da bi sledeće nedelje moglo da dođe do popuštanja mera u borbi protiv suzbijanja korona virusa.

BRITANSKI SOJ HARA SRBIJOM! Posebno su ugrožena DECA, nikako ne uspostavljajte samostalno dijagnozu, SIMPTOMI MOGU DA ZAVARAJU!

Porast broja obolelih i ponovo otvaranje žarišta korona virusa posledica je britanskog soja koji je u našoj zemlji pre samo par meseci registrovan kod nekoliko pacijenata, a sada preti da postane dominantan.

Loznica, korona
foto: T.Ilić

SPREČEN TERORISTIČKI NAPAD U LASTINOM AUTOBUSU: Vozač izboden nožem, putnici savladali napadača! POGLEDAJTE DRAMATIČNE SNIMKE

U putničkom autobusu prevoznika "Lasta" koji je saobraćao na relaciji Dortmund- Beograd , sprečen je teroristički napad, prenose domaći mediji.

terorista, Lasta
foto: TikTok

TINEJDŽERI SPASILI ČOVEKA IZ STANA U PLAMENU: Dečaci izvukli komšiju iz zapaljenog stana u kragujevačkom naselju Aerodrom! FOTO

U kragujevačkom naselju Aerodrom zapalio se stan na četvrtom spratu.

Kragujevac
foto: pozar

VELIKA AKCIJA GNEV U TRI GRADA SRBIJE: Uhapšeno 5 osoba, pronađena automatska puška, tri bombe, pištolji...

Policija u Pančevu u okviru akcije "Gnev" i u saradnji s tužilaštvom iz Pančeva, Smedereva i Vršca uhapsili su pet osoba kod kojih je pronađeno i oduzet arsenal oružja.

GLUMCI IZBACILI LEČIĆA IZ PREDSTAVE! Ne žele da igraju sa njim, 17 kolega POBUNILO se protiv njega, Branislav im ŽESTOKO uzvratio

Glumica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela je da je Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao. Pošto je mlada glumica ispričala detalje iz noći 2012. godine, i pustila audio-snimak, oglasio se i Lečić, tvrdeći da je sve izmišljeno, a otkrio je da je dobio poziv od Višeg javnog tužilašta u Beogradu, te da će u petak dati iskaz povodom optužbi.

Branislav Lečić
foto: Nikola Anđić

BIKOVIĆ MEĐU PRVIMA POTPISAO DA NEĆE DA IGRA SA LEČIĆEM! Podržao Danijelu Štajnfeld, a evo koji je još glumac stao uz nju!

Glumica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela je da je Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao u majku 2012. godine.

Milos Bikovic, Branislav Lecic
foto: Profimedia, Marina Lopičić

ŠAMPION PREJAK ZA ZVEZDU: Davidovac nedovoljan, crveno-beli poraženi od CSKA u Moskvi

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Moskvi od CSKA rezultatom 87:72 (31:19, 19:20, 21:20, 16:13) u okviru 31. kola Evrolige.

Spartak Moskva, NATO
foto: Printscren

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track