01:27

POMEN ZA DEVOJČICU IZGORELU U POŽARU U ŠAŠINCIMA: Samohrana majka ostala bez ičega, primorana da PROSI da bi prehranila decu!

KURIR TELEVIZIJA

POMEN ZA DEVOJČICU IZGORELU U POŽARU U ŠAŠINCIMA: Samohrana majka ostala bez ičega, primorana da PROSI da bi prehranila decu!

Društvo -

U strašnoj tragediji porodice Jovanović iz Šašinaca, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, od dima se ugušila sedmogodišnja devojčica Ljubica J. od čije pogibije je prošlo 40 dana, dok je najmlađa devojčica od četiri godine zbog zadobijenih opekotina visokog stepena već mesec dana smeštena u Institutu za majku u dete u Beogradu i konačno je van životne opasnosti.

Samohrana majka Beba Jovanović (28) ostala je bez ičeg i sa nepovređenim sinom se nalazi u privremenom smeštaju.

"Ja sam decu izvlačila napolje i ulazila u tu vatru, ali moju Ljubicu sam tražila i nisam je našla", kroz suze priča ona kako je te noći njeno dete izgorelo u požaru koji je uzrokovala sveća dok je golim rukama usred noći decu pokušavala da izvlače iz kuće.

Ova hrabra žena zbog udisanja dima i mesec dana kasnije otežano diše i govori. Ništa svoje nemaju sa sobom, a pitaju se gde posle?

"Ne znam šta će biti posle, jer smo mi ovde privremeno. Mi smo siromašni i živimo od socijalne pomoći. Išla sam po kontejnerima i prosila da bih prehranila decu", objašnjava Beba, koja za sada živi od socijalne pomoći.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track