NAJNOVIJE INFORMACIJE O NESTANKU PORODICE ĐOKIĆ: Skrenuli sa glavnog puta na makadam, a onda se vratili posle 120 minuta
Foto: Marko Smiljković

istraga

NAJNOVIJE INFORMACIJE O NESTANKU PORODICE ĐOKIĆ: Skrenuli sa glavnog puta na makadam, a onda se vratili posle 120 minuta

Društvo -

Potraga za nestalom porodicom Đokić iz Aleksinca nastavljena je jutros tačno u 5.30 sati!

- Potraga je nastavljena čim se razdanilo oko 5.30 sati. Više od 100 pripadnika MUP je angažovano. Tu su i pripadnici Žandarmerije. Svi su na terenu koji se češlja stopu to spotu iako je jako nepristupačan. Neverovatno je da nigde nikakav trag bilo kakav ne postoji, trag vozila, borbe, sukoba... Sve je čisto - navodi novinar crne hronike TV Pink Mijatović.

Goran i Gordana Đokić i njihova ćerka Lidija poslednji put su viđeni u selu Moravac gde živi Goranova majka u ponedeljak 00.20 sati kad su krenuli ka svojoj kući u Aleksincu. Međutim, nisu išli uobičajenim putem odnosno nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Poslednji put ih je uočila kamera u selu Tešice koje je nekih osam kilometara od Moravca i to dva sata kasnije!

potraga, Južna Morava, Aleksinac, nestala porodica
foto: Kurir/M.S.

- U tih 120 minuta se dogodila misterija. Prvo idu asfaltnim putem, prelaze na makadam, pa ponovo na asfalt. Ili su išli preko njiva ili je vozilo stajalo. Kamera nisu posle i pre toga registrovale neko prateće vozilo. Pretpostavka je da su išli alternativnim putevima ka Nišu - navodi Mijatović i dodaje da se nisu pojavili na auto-putu.

Prema njegovim rečima otac i ćerka su imali mobilne telefone.

- I jedan i drugi su isključeni oko tri sata ujutru. A ćerka je poslednji put komunicirala sa drugaricom oko ponoći preko vibera ili vocapa i u toj komunikaciji nije uočeno ništa sumnjivo. Goran je takođe imao uobičajenu komunikaciju - ističe Mijatović.

00:34

KOMŠIJE OTKRIVAJU MOGUĆI RAZLOG NESTANKA GORANA IZ ALEKSINCA: Čudno im što je nestala cela porodica

Lična dokumenta tročlane porodice, podsetimo, ostala su u stanu u kom su živeli u Aleksincu.

(Kurir.rs/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track