KAKVA ISPOVEST, PLJUŠTE KOMENTARI! KAD SAM SAZNALA DA ME MUŽ VARA, POKRENEM RAZVOD: Iselim se sama a deci kažem da ostanu kod tate
Foto: Shutterstock

Ispovest koja je podelila javnost

KAKVA ISPOVEST, PLJUŠTE KOMENTARI! KAD SAM SAZNALA DA ME MUŽ VARA, POKRENEM RAZVOD: Iselim se sama a deci kažem da ostanu kod tate

Društvo -

Pljušte komentari, evo šta joj pišu žene

Kada sam saznala da me muž već neko vreme vara i da se zaljubio u drugu, pokrenula sam brakorazvodni postupak. Imamo dvoje dece, imali su tada 12 i 14 godina, počela je svoju ispovest dama čije je iskreno svedočenje o žiovtu podelilo javnost.

Piše ona dalje i kaže...

- Našla sam stan na 3 minuta od njega i iselila se, sama, a deci rekla da ostanu kod tate dok meni ne stigne nameštaj i dok se ne organizujem. Moj bivši je poludeo, očekivao je da preuzmem brigu o njima, a da on bude vikend-tata.

razvod, raskid
foto: Shutterstock

Kada je došlo vreme da pregovaramo o starateljstvu, ja sam rekla da ne želim alimentaciju, nego da brigu o deci delimo pola pola. On od sramote prema deci i svojim roditeljima nije imao argument protiv toga, pristao je - veli ona.

raskid, razvod
foto: Profimedia/Ilustracija

- Danas, 2 godine posle razvoda, deca provode vreme podjednako kod mene i kod njega. Ta žena ga je ostavila posle par meseci, činjenica da su mu deca bila pola nedelje u stanu je uticala na to.

Čujem od kumova da se žali kako ga niko neće sa dvoje dece i što mora sam da im kuva i posprema za njima. Jbg druže, život je nekom majka, nekom maćeha, zaključila je svoju ispovest i izazvala salvu komentara i muškaraca i žena.

ispovest, razvod, deca
foto: Ispovesti printscreen

Šta vi kažete? Svoje utiske možete ostaviti u komentarima

ispovest, razvod, deca
foto: Ispovesti printscreen

Kurir.rs/Ispovesti.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track