TEMPERATURE ĆE IĆI I DO 20 STEPENI: Danas nas očekuje toplije vreme, prognoza za narednu nedelju ne obećava
Foto: Shutterstock

vremenska prognoza

TEMPERATURE ĆE IĆI I DO 20 STEPENI: Danas nas očekuje toplije vreme, prognoza za narednu nedelju ne obećava

Društvo -

Danas sunčano i veoma toplo za ovo doba godine.

Danas širom zemlje očekuje se sunčano i relativno toplo vreme. Posle podne u severozapadnim, a tokom večeri i u ostalim predelima, sledi novo naoblačenje sa kišom.

SRBIJA DUGOROČNO

Maksimalna temperatura danas od 12 stepeni na severozapadu, do 20 stepeni na jugoistoku Srbije. Drugog dana vikenda biće oblačno i svežije sa kišom, na planinama sa susnežicom. Maksimalna temperatura u nedelju do 12 stepeni. Početak nove radne nedelje donosi toplije vreme, uz temperature do 15 stepeni a tokom dana sa severozapada zemlje sledi novo jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima. Od utorka oblačno i hladnije sa kišom.

1 / 3 Foto: Kurir Televizija

BEOGRAD DANAS

U Beogradu sutra pretežno sunčano i relativno toplo. Posle podne oblačno, a u toku večeri i noći sa kišom. Maksimalna temperatura biće do 15 stepeni.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:52

ZABORAVITE NA ZIMSKE JAKNE I ČIZME, STIŽE NAM TOPLO VREME! Sutra temperatura čak i do 18 stepeni, a evo kad se očekuje KIŠA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track