OVAJ SRPSKI HIRURG OPERIŠE PRVE DAME AMERIKE: Žene mi traže velike grudi da im muževi ne pobegnu s mlađom! Većinu odbijem
Foto: TV Prva printscreen

HOLIVUDSKI DOKTOR IZ SRBIJE

OVAJ SRPSKI HIRURG OPERIŠE PRVE DAME AMERIKE: Žene mi traže velike grudi da im muževi ne pobegnu s mlađom! Većinu odbijem

Društvo -

Većinu odbijem, neke stvari je nemoguće popraviti, kaže dr Borko Đorđević

BEOGRAD - Nezvanično, u Srbiji navodno postoji više od 250 lažnih ordinacija za estetsku hirurgiju.

Na tu ali i na temu estetske hirurgije uopšteno, jutros je na jednoj od domaćih televizija gostovao dr Borko Đorđević, poznat kao holivudski doktor koji je operisao neke od prvih dama Amerike.

GLEDAM ŽENE PO AUTOBUSU, SVE NOSE FLAŠICE: Zašto se nalivate tolikom vodom! Jaja sa slaninom nikako DR ČUBRILO O KILAŽI I CELULITU

Borko Đorđević, dr Borko Đorđević
foto: TV Prva printscreen

Kako je doktor Borko kazao u jutarnjem na TV Prvoj, informacija da postoji 250 lažnih ordinacija za estetsku hirurgiju pojavila se u razgovoru sa poznatim plaćenim profersorima hirurgije.

Na svake tri žene, zateže se i jedan muškarac

Dr Đorđević je ispričao i da se u Americi na svake tri žene zateže po jedan muškarac posebno ako mu je takva priroda posla - poput voditelja, javnih ličnosti..., jer samo tako mogu da ostanu u trci s mlađima.

Kad je reč o estetskim korekcijama, on kaže da je potrebno početi što ranije kad je koža mlađa, cirkulacija dobra, ima kolagena jer su onda rezultati gotovo neprimetni i traju mnogo duže.

On je rekao i da mnoge odbija jer postoje stvari koje je nemoguće popraviti, ali i da mu dolaze žene čiji su muževi pobegli s mlađima i traže mu velike grudi a on kaže da tada njegova operacija svakako neće biti dobra jer se taj muž neće vratiti.

"Srbija je mala zemlja i trenutno imamo veliki broj specijalizanata na VMA na KC u Nišu, Kragujevcu. Oni traže mesto da rade i većini tih 'stručnjaka' treba puno vremena da rade i operišu kako bi se usavršavali. I zbog toga te lažne ordinacije cvetaju", kaže doktor u jutarnjem programu TV Prva.

Borko Đorđević, dr Borko Đorđević
foto: TV Prva printscreen

Tokom svoje dugogodišnje karijere, priča doktor Đorđević, većinom je dobijao zahteve za korektivnu hirurgiju. Ljudi koji su u nekoj drugoj ordinaciji radili operacije dolazili su kod njega na korekciju istih. Međutim, neke je prihvatao, a neke, vrlo često, i odbijao.

"Većinu pacijenata odbijem, jer je neke stvari nemoguće popraviti. Ti pacijenti su nesreća za sebe, potrošili su novac pretrpeli su bol, rezultat im je loš i onda je to jedan kraj. Ti pacijenti nisu kandidat za bilo koju operaciju", kaže on, te dodaje da oni koji su dolazili sa manjim intervencijama, kod kojih primeti da može nešto da se popravi, je prihvatao.

Doktor Borko je svojim profesionalnim pristupom uspeo da pomogne i nekim prvim damama Amerike, pa je otkrio i kojim.

"Uspeo sam da pomognem gospođi Regen (Nensi Regen), pa gospođi Ford (Elizabet Ford) koja mi je dala put u svet".

Kurir.rs/TV Prva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track