ZUBNI IMPLANTI I KRUNICE - NAJNOVIJE TEHNIKE: Zakažite pregled i/ili intervenciju kod najbolje ocenjenih lekara
Foto: Promo

ZUBNI IMPLANTI I KRUNICE - NAJNOVIJE TEHNIKE: Zakažite pregled i/ili intervenciju kod najbolje ocenjenih lekara

Društvo -

Kao što postoje marke automobila Fiat, Škoda, VW, Mercedes i Ferrari, tako postoje i različiti brendovi i kvalitet implantata i zubnih krunica, a da budemo iskreni, isto se može reći i za razlike u iskustvu, kvalitetu rada i cenama rada različitih stomatologa.

Popunite kratak formular na linku ispod kako bismo vas informisali o cenama i najnovijim bezbolnim tehnikama ugradnje implantata i zubnih krunica u Srbiji i regionu. Razlike u cenama su često značajne za isti kvalitet usluga u različitim ordinacijama, pa ćete samo na osnovu ovih informacija moći da uštedite od nekoliko stotina do čak nekoliko hiljada evra za veće intervencije.

Za precizne informacije, kao i pomoć pri rezervaciji termina u proverenim klinikama kod najbolje ocenjenih doktora možete popuniti kratak formular klikom na link OVDE.

Možete i direktno kontaktirati naše administratore na telefon +381.62.256.000, a možete nam pisati ili pozvati na Viber ili WhatsApp na navedeni broj ukoliko se javljate iz inostranstva.

Decembar i januar su meseci kad su stomatolozi najzauzetiji zbog povratnika iz dijaspore, pa je dobro da što pre rezervišete termin.

Radimo samo sa proverenim i preporučenim ordinacijama, koje imaju najviše ocene od strane pacijenata, a pored toga što ćemo vam uštedeti vreme, garantujemo najnižu cenu za dati kvalitet usluge.

Vaše komentare plaćamo od 10 do 50 evra

Koliko nam je bitno objektivno mišljenje pacijenata, pokazujemo i tim što ćemo svakog korisnika koji rezerviše termin preko našeg kontakt centra, i koji nakon izvršenih stomatoloških radova oceni u ordinaciju, odmah nagraditi iznosom od 10 do 50 evra, zavisno da li su rađeni implanti, ili samo protetika, i da li je rađeno 1-2, ili više zuba.

Time stvaramo transparentniju sliku i za svakog sledećeg korisnika, pored toga što i sami radimo selekciju i sarađujemo samo sa preporučenim ordinacijama i iskusnim i pouzdanim doktorima.

Naš tim sa booking platforme Sharebico/Tourist Medical, radi završne pripreme za lansiranje globalne booking platforme za medicinske usluge, platforma pokriva i Srbiju koja je prepoznata po kvalitetnim doktorima, ali i značajno nižim cenama u odnosu na razvijene zemlje zapada.

Iako je dodavanje različitih funkcionalnosti i unapređenje dizajna Sharebico platforme i daje u toku, već sada, i u ovoj testnoj verziji platforme možete dobiti besplatne savete, ali i rezervisati termin po najpovoljnijim uslovima za dati kvalitet usluge, sve u skladu za vašim zahtevima, a na kraju i biti nagrađeni za vaš komentar ordinacije (review).

Pored medicinskih usluga, Sharebico platfoma omogućava i instant rezervacije rent a car-a u našem regionu, a i u celom svetu po izuzetno niskim cenama, možete i sada da testirate ako imate vremena - ako nađete povoljniju cenu vraćamo Vam novac. Kucajte samo nazive gradova na engleskom (npr. Belgrade). U narednih nekoliko nedelja bićete u prilici da rezervišete i smeštaj u celom svetu preko ove platforme.

Za precizne informacije, kao i pomoć pri rezervaciji termina u proverenim klinikama kod najbolje ocenjenih doktora možete popuniti kratak formular klikom na link OVDE.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track