PRAVE STVARI UVEK DOĐU U PRAVO VREME: Evo kako da „zakrpite" sve rupe u budžetu, rešenje je nadohvat ruke!
Foto: Promo

PRAVE STVARI UVEK DOĐU U PRAVO VREME: Evo kako da „zakrpite" sve rupe u budžetu, rešenje je nadohvat ruke!

Društvo -

Do pre samo nekoliko dana nagomilani finansijski problemi izgledali su nerešivo. Znaš ono kad shvatiš da je tvoje kupatilo odavno „zrelo" za renoviranje, električni aparati otkazuju jedan za drugim, a nije retrogradni Merkur, a auto već drugi put kod majstora u istom mesecu. Kada se na sve to nakalemi i otplata kratkoročnog kredita čija rata „skače" iz meseca u mesec zbog promenljive kamatne stope, a prekopotrebni odmor ti deluje naučnofantastično, jasno vam je koliko je loše...

Ali, kao što se kaže u onoj narodnoj da posle kiše uvek dođe sunce, kao na filmu, baš u tom momentu shvatiš da ti je rešenje iz snova nadohvat ruke! Prvo što pomisliš je: „Pa, kako se ovoga nisam setio ranije!?", ali nikad nije kasno.

Zašto ne bih pogledao šta nam to banke nude, a web kredit Addiko banke je tu da zakrpi sve rupe i da pride ostane novca za obilazak neke lepe destinacije, jer se krediti daju u iznosu od 30.000 dinara do čak tri miliona dinara i to s fleksibilnim rokom otplate do 71 mesec.

Najbolje od svega je što nema nikakvih uslovljavanja: možeš da izabereš da kamatna stopa bude fiksna, ukoliko ti tako više odgovara. A verujte mi na reč da danas, kada kamate luduju, to nije zanemarljiva stavka. Jednostavno, vi, kada imate fiksnu kamatnu stopu, znate tačno koliki su vaši mesečni troškovi i nema neprijatnih iznenađenja.

Prave stvari uvek dođu u pravo vreme, a još ako to može da bude i brzo, e onda je stvarno pun pogodak! Sjajno je što ovoga puta ne moram da idem do ekspoziture banke, već kredit može da mi bude odobren i uz podnošenje zahteva onlajn, i to samo nakon nekoliko minuta.

Drugim rečima, imam fenomenalnu opciju da refinansiram svoje obaveze u drugim bankama, objedinim ih u jednu jedinu ratu, a ostane mi dovoljna količina dodatnog keša za ono što mi je potrebno. Sada je već izvesno da će moje kupatilo uskoro dobiti novo ruho, a u garaži će se baškariti noviji četvorotočkaš. A sa onim što preostane, i odmor nam se smeši.

Web krediti Addiko banke - za sve snove i planove!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track