MILENA POPOVIĆ ZA KURIR O POŽARU: Da je slučajno bilo malo vazduha, SVE BI IZGORELO! Otkrila i da li misli da je podmetnut
Foto: Instagram Story printscreen

kurir tv

MILENA POPOVIĆ ZA KURIR O POŽARU: Da je slučajno bilo malo vazduha, SVE BI IZGORELO! Otkrila i da li misli da je podmetnut

Društvo -

Milena Popović, državna sekretarka u Ministarstvu trgovine i turizma, doživela je pravu dramu i jako neprijatnu situaciju kada joj je pre nekoliko dana izgoreo stan u Beogradu, na Banovom brdu.

Milena Popović
foto: Kurir tv

Gostujući u emisiji "Puls Srbije" ona je gledaocima ispričala kako je do toga došlo.

- Sve mora kompletno da se renovira. Ništa ne diram nego čekam kraj istrage i to je jedan ogroman šok. Najvažnije je da niko nije bio u tom stanu i da niko nije stradao od stanara u zgradi. Ovo je ružna stvar koja se dešava meni i Bogdanu, ali kada ne možete nazad, napred morate - rekla je Popović.

Jedna činjenica ju je zaprepastila:

- Stan je bio hermetički zatvoren, to su krovni prozori koji bolje dihtuju i to je bila sreća, da je slučajno bilo malo vazduha ceo sprat bi izgoreo. To je tinjalo danima, malo po malo i na kraju je izgorelo. Zapravo, nemam ideju šta bi to moglo da gori tako ,ali sve mogućnosti su isključene i sama sam kada sam ušla u stan gledala šta bi moglo da bude uzrok, tako da čekam detalje istrage - rekla je Popović.

05:55

MILENA IVANOVIĆ O POŽARU

Sve vreme je bila prisutna tokom istrage, ali joj je čudno da se to dogodilo.

- Bila sam u stanu, ali nemam nikakvu informaciju, obavestiću sve kada budu rezultati. Uviđaj je doneo da je požar počeo od spavaće sobe i bračnog kreveta... - rekla je Popović.

Shvatila je to jer je on najviše izgoreo.

- Mi tog dana nismo mogli da vidimo da li je osigurač, ili neki kablovi, jer je sve bilo u redu... Čekam informacije o tome, nestrpljivo jer me to najviše brine - ispričala je Popović koja ne želi da veruje da postoje ljudi koji bi tako nešto uradili.

- Više ništa ne tvrdim nakon svega što sam doživela. Ne želim da sumnjam, ali mi sve jeste sumnjivo, ne želim da spekulišem, prosto nisam takav čovek i nadam se da ćemo naći neki uzrok koji nije ljudski faktor... - ispričala je Popović, naglasivši da će joj biti lakše da je izgorelo slučajno nego da je neko podmetnuo taj požar.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

01:51

MILENA POPOVIĆ: Važno mi je da pročitam imena Oliverovih ubica i nalogodavaca! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track