DEKA OBJASNIO ŠTA ZNAČI BITI GOSPODIN: Stala sam da ga propustim, jedva hoda, ali se zaustavio, skinuo šešir i uradio OVO!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

lepo

DEKA OBJASNIO ŠTA ZNAČI BITI GOSPODIN: Stala sam da ga propustim, jedva hoda, ali se zaustavio, skinuo šešir i uradio OVO!

Društvo -

Pojedini pešaci često mahnu i zahvale vozaču koji je zaustavio vozilo i propustio ih da prođu na pešačkom prelazu, ali potez jednog deke oduševio je korisnike društvenih mreža.

On se poneo kao pravi gospodin.

- Danas me je oduševio jedan dekica na pešačkom. Stala sam da ga propustim, jedva hoda ali je morao da se zaustavi, skine šešir i nakloni se u znak zahvalnosti što strpljivo čekam da prođe. Obožavam kad vidim ljude koji uprkos svemu još uvek drže do manira - napisala je jedna korisnica mreže X, nekadašnjeg Tvitera.

deda, pešački prelaz
foto: Printscreen Tviter

Mnoge korisnike je ovaj deka oduševio.

- Ja stala nekoj deci u blokovima, njih 7-8. Svi do zadnjeg su mi mahali dok su prelazili ulicu. Bili su presimpatični - navodi se u jednom od komentara.

Jedan korisnik naveo je da svakom vozači koji stane na pešačkom zahvali.

- To sad viđamo samo od starijih, dosta starijih, ovih što nestaju, što ih uskoro više biti neće - napisala je jedna korisnica.

Bonus video:

03:36

BIO JE OSMOMESEČNA BEBA KADA JE DOBIO VARIOLA VERU Jedan gest lekara SPASIO JE ŽIVOT Zoranu a onda je on nastavio njegovim stopama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track