SRBIN I HRVAT SELI DA PORAZGOVARAJU PA POSLE 3 RAKIJE NASTAO ŠOU! Zašto je ovaj video za samo 1 dan pogledalo MILION LJUDI
Foto: Tik Tok Printscreen

zaigrali igru! kako vi kažete...

SRBIN I HRVAT SELI DA PORAZGOVARAJU PA POSLE 3 RAKIJE NASTAO ŠOU! Zašto je ovaj video za samo 1 dan pogledalo MILION LJUDI

Društvo -

Dobro, a kako vi kažete kada vaša fudbalska reprezentacija igra finale Svetskog prvenstva? Nema? Nema reč za to? Je l' imate reč kada uopšte prođete grupu?

Kako izgleda razgovor Srbina i Hrvata posle tri rakije, Srđan Olman i Tomislav Primorac potrudili su se da na komičan način predstave zanimljiv dijalog.

Video-snimak na Tik Toku je samo jedan dan pregledalo više od 911.000 korisnika i izazvao oduševljenje i kod Srba i kod Hrvata.

Video počinje tako što Tomislav pita Srđana:

- A čekaj, kako vi kažete mrkva, a Srđan mu odgovara:

- Šargarepa.

- A kako vi kažete saksija, Srđan postavlja pitanje Tomislavu, na šta mu on odgovara:

- E, pitar, pitar.

Posle još nekoliko razmenjenih reči, situacija se menja.

- Kako vi kažete kvalitetna domaća kinematografija? Na primer, kako to kažete. Evo malo da ti pomognem. Kako kažete, iole, malo kvalitetna i duhovita domaća kinematografija, pita Srđan.

Tomislav nije dao odgovor, ali je imao već spremljenu opasku koja je iznervirala Srbina.

- Dobro, a kako vi kažete kada vaša fudbalska reprezentacija igra finale Svetskog prvenstva? Nema? Nema reč za to? Je l' imate reč kada uopšte prođete grupu?, nije još završio Tomislav, a Srđan je već našao način da uzvrati Hrvatu.

- A kako vi kažete kada vaša košarkaška reprezentacija pobedi bilo koga u bilo kojoj grupi na ovom svetu, pitao je Srđan.

Video se završio s nekoliko razmenjenih psovki.

"Ovo je vrh! Svaka čast", "Dobri ste. Baš ste me nasmejali", bili su samo neki od komentara oduševljenih korisnika.

Kurir.rs/Blic/Tik Tok

Prenela: S.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track