MINISTAR GAŠIĆ UPRAVO STIGAO U BANJSKO POLJE: Specijalistički timovi pod rotacijom na mestu gde je mala Danka POSLEDNJI PUT VIĐENA
Foto: MUP Srbije, Printscreen RTS

KURIR NA LICU MESTA

MINISTAR GAŠIĆ UPRAVO STIGAO U BANJSKO POLJE: Specijalistički timovi pod rotacijom na mestu gde je mala Danka POSLEDNJI PUT VIĐENA

Društvo -

Četvrti dan potrage za dvogodišnjom devojčicom je u toku, na terenu gde je poslednji put viđena Danka Ilić (2) prisutni su, kako smo već pisali, policija, vatrogasci spasioci, ali i gorske službe koje neprekidno raščišćavaju teren.

Međutim, trenutno su im se pridružila još tri vozila vatrogasaca spasilaca, kao i kamion gradske čistoće koji je pristigao kako bi izbacili sav otpad.

1 / 17 Foto: Nenad Kostić

Policija i danas obezbeđuje prilaz pojati, a od ranog jutra punom parom se radi na raščišćavanju.

Naime, danas smo razgovarali sa još jednim komšijom koji nam je rekao da je takođe bio uključen u potragu za malom Dankom.

- Svi smo izašli da pomognemo, ali sad već gubimo nadu, četvrti dan je danas kako je nema, a ljudi svašta pričaju - rekao nam je komšija.

Ministar Bratislav Gašić stigao je upravo na lice mesta, međutim još uvek nemamo informaciju šta je razlog ponovnog dolaska.

Danka Ilić, Bor, policija
foto: Nenad Kostić

Specijalistički timovi pod rotacijom, kao i još jedan kombi vatrogasaca spasilaca uputili su se za ministrom na istu lokaciju gde je mala Danka, prema dostupnim informacijama, viđena poslednji put

Ekipa Kurira je i danas na terenu, potraga za nestalom devojčicom je nastavljena, a ukoliko vidite Danku odmah obavestite policiju! Sve najnovije informacije možete da pratite na linku ispod:

Podsetimo, potraga za devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko Polje, ušla je u četvrti dan, a i dalje nema jasnih informacija o sudbini deteta.

U trenutku nestanka, mala Danka je imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track