SRBIN PEŠKE STIGAO NA OSTROG IZ NEMAČKE! Putovao 35 dana, prepešačio 1.400 kilometara, prošao kroz nekoliko država i poručio ovo
Foto: Instagram Printscreen

naklon do poda

SRBIN PEŠKE STIGAO NA OSTROG IZ NEMAČKE! Putovao 35 dana, prepešačio 1.400 kilometara, prošao kroz nekoliko država i poručio ovo

Društvo -

Milan Đundić je 3. marta peške krenuo iz Nemačke na hodočašće u manastir Ostrog, na put dug preko 1.400 kilometara.

Na svom putovanju je prošao kroz Nemačku, Austriju, Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, da bi na kraju ušao u Crnu Goru. Sam put je trajao čitavih 35 dana, a na Ostrog je došao 5. aprila.

Njegov put bio je pun izazova, ali su mu podršku pružali brojni pratioci na društvenim mrežama gde je objavljivao svoj napredak u putovanju.

Trećeg dana svog puta je napisao na Instagramu:

Milan Djundic
foto: Instagram Printscreen

- Na ovom putu sa mnom su bog, moj ranac i moj optimizam da ću uspeti i stići do najveće svetinje. Budite moja podrška, to će mi mnogo značiti, pogotovo kada uveče raširim šator, raspalim vatru i ostanem sam u tišini - napisao je on nakon trećeg dana putovanja.

U toku putovanja delio je sa pratiocima svoj optimizam.

- Moraš se privići na malo tuge u životu. Nećeš znati šta je prava sreća, ako je ne budeš imao sa čime uporediti - napisao je ovaj mladić koji je preduzeo put vredan poštovanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track