OPREMA I NAMEŠTAJ ZA BAŠTE KOŠTA OD 990 DO 33.900 DINARA: Povećana potražnju za alatom, kosilicama, trimerima, bazenima
Ilustracija, Foto: Profimedia

UGOĐAJ

OPREMA I NAMEŠTAJ ZA BAŠTE KOŠTA OD 990 DO 33.900 DINARA: Povećana potražnju za alatom, kosilicama, trimerima, bazenima

Društvo -

Cene opreme i nameštaja za uređenje bašte i dvorišta kreću se od 990 do čak 33.900 dinara. Na oglasniku Sasomange pronaći ćete sve što vam je potrebno za to, od cveća, sadnica i saksija do alata za sređivanje vrta - trimera i kosilica, kaže za Kurir Srđan Jovanović, prodajni savetnik na ovom oglasniku.

Početak proleća je pravo vreme da se krene u uređenje bašte i dvorišta. Kako dvorište predstavlja jedno od glavnih mesta na kojima tokom lepih prolećnih i letnjih dana provodimo vreme, veoma je bitno da bude uredno i lepo opremljeno, kako bismo sa svojim najmilijima kvalitetno provodili vreme i uživali u blagodetima leta koje dolazi.

Raj za uživanje

- S lepim danima proleća raste i potražnja za artiklima i uslugama za uređenje dvorišta i bašta na portalu Sasomange, koji vam olakšava izbor u rubrici "sve za kuću - bašta i dvorište" kako biste svom dvorištu, bašti ili terasi udahnuli novi izgled ili vratili stari sjaj. U kategoriji "sve za kuću", koja je jedna od najposećenijih na našem sajtu, imate veliki izbor nameštaja, cveća, opreme za sređivanje i ulepšavanje. Tu su i usluge profesionalaca za uređenje, koji bašte i dvorišta pretvaraju u pravi raj za uživanje tokom lepih prolećnih dana - kaže Jovanović i dodaje:

Bašta
foto: Shutterstock

- Posle napornog radnog dana, ako ste ljubitelj prijatnih večeri na otvorenom i u bašti, uvek možete pronaći neku dobru garnituru ili ljuljašku za odmor i uživanje s prijateljima ili najmilijima. Dekorativni predmeti uvek ulepšaju baštu i vrt, tako da sebi možete priuštiti neki lep primerak za te svrhe. U ponudi su i veštačka trava i veštačke ograde, koje poslednjih godina sve više postaju zastupljene u baštama i vrtovima zbog lepog izgleda, jednostavnog postavljanja i održavanja. Takođe, možete naći bazene, suncobrane, tende, paviljone, solarnu rasvetu za dvorište...

 Srđan Jovanović
Srđan Jovanovićfoto: Sasomange

Naš sagovornik kaže i da je ponuda velika, te da se mogu naći proizvodi za svačiji džep.

- Trenutno beležimo povećanu potražnju za alatom, kosilicama, trimerima, baštenskim nameštajem, bazenima. Takođe, veliko je interesovanje za sadnice cveća, seme trave, veštačku travu za ograde. Što se tiče cena sa oglasnika, veštačka trava za ograde košta 990 dinara, a makaze za rezanje voća 7.000. U ponudi su i bazeni, koji koštaju 6.990 dinara, ljuljaške za baštu i terasu su od 16.990, dok ljuljaška s toboganom iznosi 28.300 dinara. U ponudi je i veliki broj baštenskog nameštaja, pogodnog kako za male terase, tako i za bašte i dvorišta. Neki komadi se nalaze među skupljim, poput garniture koja košta od 24.999 do čak 33.900 dinara.

Bazen
foto: Shutterstock

Kupovina na klik

Jovanović naglašava i da se veliki broj korisnika interesuje za baštenske garniture, gnezda ljuljaške, stolice za dvorište, ležaljke...

Poskupljenje

Trgovci privlače kupce popustima

- Kako ekonomska situacija u svetu diktira cene i na našem tržištu, možemo reći da beležimo njihov porast u odnosu na prethodne godine. Ipak, trgovci i oglašivači gledaju da raznim vrstama promocija i akcija privuku veći broj kupaca i ponude adekvatnu ponudu proizvoda po pristupačnijim cenama - kaže Srđan Jovanović.

- Možete sebi obezbediti prelepe komade od drveta, ratana, kuvane plastike, metala. U ponudi su artikli po raznolikim cenama, kako jeftiniji, tako i skuplji komadi nameštaja - kaže Jovanović i naglašava da je, kada govorimo o onlajn kupovini, ponuda dosta sveobuhvatna i samim tim kupci mogu pronaći dosta proizvoda po povoljnijim cenama.

- Veliki benefit kupci imaju od kupovine preko oglasnika i onlajn platformi, jer vrlo brzo mogu da pronađu proizvod ili uslugu koja im treba. Takođe, velika ponuda proizvoda im omogućava da iz udobnosti svoga doma mogu lako i jednostavno da dođu do svog proizvoda kupovinom na klik. Na taj način nije potrebno obilaziti radnje u potrazi za ponudom i cenama, a možemo pronaći potrebne artikle i usluge po povoljnijim cenama nego u radnjama. Brza isporuka i povoljnije cene nego u prodavnicama omogućavaju vam da na vrlo jednostavan način završite svoju kupovinu posetom oglasnicima ili onlajn platformama za kupovinu.

TABELA 1/ Cenovnik opreme za dvorište i baštu

Oprema Cena

vestačka trava za ograde 990

sklopivi prenosni roštilj 1.800

bazen za dvorište 6.990

makaze za rezanje voća 6.999

kosilica za travu 7.999

suncobran 8.900

trambulina 13.990

benzinska kosa/trimer za travu 15.999

ljuljaška za baštu i terasu 16.990

baštenska garnitura 24.999

baštenska ljuljaška s toboganom 28.300

* Iznosi su u dinarima

TABELA 2/ Cenovnik baštenskog nameštaja

Komadi nameštaja Cena

stolica valerija varijant 999

sto 60x60 zelena 2.899

Denis viseća fotelja 3.549

Keter tabure frigo 5.999

baštenska ljuljaška mykonos trosed zelena 9.990

ehomegarden ljuljaška jaje 14.999

baštenska garnitura ronda 24.990

baštenska garnitura siva malaga 33.900

*Iznosi su u dinarima

Bonus video:

01:59

BOTANIČKA BAŠTA: Takmičenje za najlepše okićeno drvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track