DEKI PANTELIĆ DOKAZAO DA SUDBINA POSTOJI: Voditelj pobedio rak posle neverovatnog susreta!
Foto: Facebook

Neverovatna priča

DEKI PANTELIĆ DOKAZAO DA SUDBINA POSTOJI: Voditelj pobedio rak posle neverovatnog susreta!

Društvo -

BEOGRAD - Voditelj Dejan Pantelić koji se lečio karcinoma na krajnicima, podelio je potpuno neverovatnu priču na svom Fejsbuk profilu.

On je ispričao kako je tokom jednog leta upoznao ženu, što će se kasnije ispostaviti kao sudbinski susret koji je imao ključnu ulogu u njegovom oporavku.

"Sudbina. Godinu dana pre nego što sam otišao na lečenje u grad Flenzburg, na severu Nemačke, na kliniku u kojoj radi profesorka Nadežda Basara i pre nego što sam uopšte pomislio da mogu da se razbolim, upoznajem u avionu, divnu i humanu Stanu Erić, koja sa svojom porodicom više od 30 godina živi u pomenutom gradu.

Razmenjujemo telefone, adrese tokom leta i na ljubazni poziv gospodje Erić da bih mogao jednog dana sa svojom porodicom da dođem do tog malog grada na severu Nemačke, nasmejem se i kažem da je veća verovatnoća da ćemo se češće viđati u Srbiji nego u dalekom Flenzburgu.

Početkom septembra te 2012. godine odlazim u grad Flenzburg (nisam mogao dugo da zapamtim a kamoli da izgovorim ime grada) na lečenje. Pre odlaska u bolnicu smeštam se u hotel, na preporuku profesorke Basare, koji drže naši ljudi. Do tada nisam znao ko je vlasnik tog hotela. Vrata hotela, pogađate, otvara MOJA Stana Erić, a sve ostalo je istorija", napisao je voditelj na svom profilu.

(VIDEO) KOD NJE SE NE UMIRE: Doktorka Nadežda od raka izlečila Željka Mitrovića i Dekija Pantelića

Dejan Pantelić pobedio tumor: Osećam se odlično!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track