UNUKA JOSIPA BROZA: Drug Tito je bio žena s m..ima!
Foto: Profimedia

Ekskluzivno: Saša Broz otkrila najveću tajnu

UNUKA JOSIPA BROZA: Drug Tito je bio žena s m..ima!

Društvo -
Nju je razljutila izjava hrvatskog admirala Davora Domazeta Loša da je predsednik SFRJ bio sin bečkog bogataša i sluškinje iz Hrvatske, pa objavila „istinu“ o svom dedi

BEOGRAD - Ko je zaista bio Josip Broz Tito? Poljak, Rus, Jevrejin? Ništa od toga! On nije bio on. On je bio ona!Unuka „najvećeg sina naših naroda i narodnosti“ nakon 35 godina od njegove smrti otkrila je najveću tajnu o čoveku koji je decenijama vodio Jugoslaviju. I Maršal nije bio bilo kakva žena, već žena s mudima! Saša Broz, rediteljka, živi u Zagrebu i ćerka je Titovog sina Aleksandra Miše Broza, kog je dobio u braku s Hertom Has, a ovu ekskluzivnu informaciju objavila je na Fejsbuku i dobila za tili čas više od hiljadu lajkova.Zapravo, cela ova priča proistekla je nakon gostovanja hrvatskog admirala Davora Domazeta Loša u emisiji „Nedeljom u dva“ kod Aleksandra Stankovića na HRT.- U svojoj knjizi „Admiralovi zapisi“ napisao sam da Josip Broz Tito nije bio Hrvat iz Zagorja, nego podmetnuti ruski agent koji je rođen u vanbračnoj vezi jednog bečkog bogataša i njegove sluškinje Hrvatice - rekao je Domazet.E, ta rečenica nije se dopala Titovoj unuci. Sela je za komp i između ostalog nakucala:- Istina da Tito nije bio Tito, ali niste pogodili kombinaciju. Deda je bio usvojeno dete punokrvne Kolumbijke i naslednika kralja Karla XXL. Tako kažu stare crkvene knjige. One iz V veka p. n. e. Postoje, gospodine Lošo, i drugi pokazatelji koji kažu da je zapravo bio žena. Žena s mudima! Ta tvrdnja mi, naime, nije draga jer moj identitet direktno dovodi u pitanje - navela je Saša i revoltirano dodala da je njegovo pravo ime bilo Huan Manuel Markez Von Skinite Mi Se Više.

DomazetZABOLELA JU JE ISTINAU Hrvatskoj ne možemo živeti od Tita. Zato sam rešio da na osnovu svedoka, poznatih istorijskih izjava i izvora, poput Titovog ličnog lekara Aleksandra Matunovića ili Rodoljuba Čolakovića, napišem istinu. Neću vam reći ko su bečki bogataš i hrvatska sluškinja, ali mi je drago da je na njih reagovala njegova unuka. To znači da sam pogodio gde treba - kazao je Domazet za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track