Moćni detalji za potpuno osveženje - novi dom za samo jedan dan
Foto: Promo

Moćni detalji za potpuno osveženje - novi dom za samo jedan dan

Forma Ideale -

Naš dom je mnogo više od zidova, podova i nameštaja, međutim, ukoliko želimo da promenimo enterijer, prva asocijacija nam je zamena starog ormara, kreveta ili troseda. Kućni budžet nam, međutim, ne dozvoljava da prečesto pravimo ovako drastične promene, ali saveti koje daju dizajneri enterijera mogu nam pomoći da oživimo jednu potpuno novu energiju u prostoru unošenjem ne tako nebitnih detalja.

Prvi komad “sitnog” nameštaja koji nam je važan prilikom samog ulaska u dom jeste čiviluk. Njegova praktičnost ne mora ići na račun estetike, zato im dizajneri poklanjaju dosta pažnje. Čiviluk CH-4873, koji se odlično uklapa u minimalistički stil uređenja enterijera, pored praktičnosti, privlačan je i vizuelno tako da prostoru daje dodatnu estetsku vrednost.

foto: Promo

Pored čiviluka, svima nam je bitan i stalak za kišobrane koji može biti prilagodljiv različitim stilovima, poput stalka za kišobran SR-1034. S obzirom na to da nam se bliži jesen, a samim tim i kišni dani, unošenjem ovog detalja u predsoblje rešavamo problem klizavog poda kao i oštećenja površina prilikom slivanja vode niz kišobrane.

Ukoliko nam nedostaje mesta u plakarima i garderoberima, idealno rešenje, jeste čiviluk CH-4013 koji će odeću učiniti složenijom i preglednijom. Uz njega se mogu dodati i pokretne police sa fiokama BS-1011-5, pogodne za odlaganje sitnih predmeta i aksesoara, mogu odgovarati i različitim prostorijama, od spavaće sobe do kupatila.

Dodatna mesta za sedenje, koja su često potrebna prilikom većih porodičnih okupljanja, mogu se obezbediti pomoćnim stolicama YZ-0127 koje se pakuju jedna na drugu i zauzimaju minimalan prostor, a pored stolica, taburei CUBE imaju istu svrhu, međutim, samim tim što su dostupni u više boja, mogu se upotrebiti i kao dekorativni detalji kako za dečiju, tako i za dnevnu sobu, savetuju nam dizajneri enterijera Forma Ideale.

foto: Promo

Brz život i aktuelna krizna situacija navode nas da unosimo promene u svakodnevicu. Jedna od najboljih opcija je da promenimo ambijent u kome provodimo vreme nakon poslovnih obaveza, a to je svakako naš dom. Sitnice koje nam „na prvu loptu” deluju kao nevažne, mogu promeniti kako energiju, tako i atmosferu, a estetski doprinos osetiće se svakim novim, pažljivo odabranim detaljem.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track