Upoznajte komode Etna – samo vaš vulkan zadovoljstva
Foto: Promo

Upoznajte komode Etna – samo vaš vulkan zadovoljstva

Forma Ideale -

Često samo jedan komad nameštaja može da napravi veliku promenu u ambijentu i može nenadano u njemu zauzeti centralno mesto. Oni koji su prepoznali da su komode upravo takvi komadi nameštaja koji znaju da preuzmu dominaciju u prostoru, ali ga i oplemene svojim osobenostima, smatraju je sa više aspekata nezaobilaznim elementom doma.

Komoda se javlja u 17. veku i na najbolji mogući način opstaje kroz vreme. Kroz istoriju je pretrpela velike transformacije u dizajnu i bila je sastavni deo velikih stilova od baroka do modernizma. Zahtevi koje je kroz vreme morala da ispunjava, nisu se previše menjali. Od komode se uvek očekivalo da bude funkcionalna, estetski privlačna i kvalitetna, a ispunjavanjem ova tri nepisana zahteva nije ni mogla da ima drugačiju sudbinu od dobijanja tako istaknute pozicije u ambijentima. Komode ETNA odlikuje pročišćena i jednostavna forma dizajna. Kombinacija dekora drveta i pročišćujuće beline frontova u dekoru bele lak folije, daju im široku primenu u životnom prostoru dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, predsoblja, a ne može im se oduzeti ni funkcionalna i estetska uloga u prostranim, stilizovanim kupatilima. Komode ETNA se mogu naći u tri različita modela i dimenzije.

foto: Promo

Komoda ETNA 4F, pored toga što je ostavlja snažan utisak estetske privlačnosti, predstavlja i veoma praktično rešenje za dom. Uzimajući u obzir činjenicu da nam je uvek potrebno bar još malo prostora za odlaganje – od vansezonske garderobe, preko sitnijih garderobnih komada u svakodnevnoj upotrebi, posteljina, peškira, aksesoara, njena funkcionalnost je više nego istaknuta.

Za sve one koji su ljubitelji kombinovanih komoda, tj. onih koje imaju i pregradne delove i fioke, a potrebno im je više prostora za odlaganje, predlog je komoda ETNA 3K3F. Izuzetno je estetsko, a zbog većih dimenzija i rasporeda upotrebljivog prostora, i funkcionalno rešenje za ambijente, u kojima neretko preuzima dominaciju.

Za nešto manje prostorije u domu, bilo da je reč o dnevnim ili spavaćim sobama, predlog je komoda ETNA 2K2F. Njena funkcionalnost je takođe istaknuta kombinacijom upotrebnog prostora podeljenog na pregradne delove i fioke, a estetski se posebno ističe kada se smesti u ambijent toplih boja.

foto: Promo

Ono na šta nam dizajneri enterijera Forma Ideale skreću pažnju je da atraktivnost ambijenta ne čine samo komadi nameštaja, već i način na koji ih koristimo i koliko im poklanjamo pažnje u prostoru.

Komode ETNA su dizajnirane kao niži i širi modeli, što ostavlja mnogo mogućnosti za dekoraciju njihove površine, ali i prostora oko njih, što bi dodatno istaklo njihovu privlačnost i načinilo ih malim svetilištem našeg životnog stila.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja