Pokret socijalista: Planski napad na bezbednost Vučića
Foto: KURIR

Pokret socijalista: Planski napad na bezbednost Vučića

Politika -
Objavljivanje fotografija maloletnog sina premijera je vrhunac planskih napada na bezbednost i integritet porodice Vučić

BEOGRAD - Objavljivanje fotografija maloletnog sina premijera Aleksandra Vučića je vrhunac planskih napada na bezbednost i integritet porodice Vučić, ocenio je večeras Pokret socijalista i pozvao medijska udruženja i predstavnike međunarodne zajednice da traže zaštitu za porodicu Vučić.

Pokret socijalista je u saopštenju naveo da je odavno objasnio da se napadi na predsednika Vlade Srbije vode preko njegovih prijatelja, saveznika i na kraju preko porodice. "Posle svih priča o cenzuri i ugroženim medijima ispostavlja se da su u Srbiji ugroženi samo članovi porodice Vučić", navodi Pokret socijalista.

Dodaje se da su majka i otac Aleksandra Vučića blaćeni i vređani, njegova supruga napadana i prozivana samo zato što nosi prezime Vučić, brat Andrej je prebijan i napadan čak i kada se kreće po Srbiji, a sada se i maloletni premijerov sin koristi za napad na Aleksandra Vučića.

"Pozivamo sva udruženja, ali i predstavnike međunarodne zajednice, OEBS-a, medijskih udruženja da traže zaštitu za porodicu Vučić. Pošto su imali energije i interesovanja da traže cenzuru čak i kada je nema, sada neka pokažu istu energiju i isto interesovanje i za bezbednost i integritet porodice Vučić", saopštava Pokret socijalista.

Ministarstvo kulture i informisanja pokrenulo je prekršajni postupak protiv odgovornog lica u veb portalu Teleprompter, zbog objavljivanja fotografije maloletnog sina premijera Aleksandra Vučića, čime je grubo prekršen Zakon o javnom informisanju i medijima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track