Siguran miting SNS u Novom Sadu
Foto: Dragana Udovicic

Proslavljaju godišnjicu rada Vlade

Siguran miting SNS u Novom Sadu

Politika -
Nećemo da se igramo devedesetih i da vraćamo zemlju u vreme mitinga i kontramitinga. Hoćemo da izbegnemo svaku vrstu deoba, sukoba, a šta će narod na to reći, videćemo, naglasio je Vučić

BEOGRAD - Srpska napredna stranka održaće miting u Novom Sadu, čime će obeležiti godinu dana rada Vlade Srbije, ali tačan datum zasad još nije poznat, saznaje Kurir.Podsetimo, reč je o skupu SNS koji je u Novom Sadu trebalo da se održi istog dana, 25. aprila, za kada je planiran i miting Demokratske stranke u Beogradu. Međutim, lider SNS i srpski premijer Aleksandar Vučić rekao je da će miting SNS ipak biti odložen za neki drugi dan.

- SNS je najodgovornija i najozbiljnija politička organizacija u Srbiji. Nećemo da se igramo devedesetih i da vraćamo zemlju u vreme mitinga i kontramitinga. Hoćemo da izbegnemo svaku vrstu deoba, sukoba, a šta će narod na to reći, videćemo - naglasio je Vučić.Mitinge je juče prokomentarisao i lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavivši da je protiv mitinga koji organizuju demokrate, ali i naprednjaci, jer su „doprineli stvaranju atmosfere devedesetih“.(A. S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track