STEFANOVIĆ REAGOVAO NA NIKOLIĆEVU IZJAVU KURIRU: Zna se kako stoje stvari u SNS!
Foto: Zorana Jevtić

Član Predsedništva SNS

STEFANOVIĆ REAGOVAO NA NIKOLIĆEVU IZJAVU KURIRU: Zna se kako stoje stvari u SNS!

Politika -

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović je, reagujući na izjavu predsednika Nikolića za naš list, rekao da je siguran da javnost zna kako zaista stoje stvari u Srpskoj naprednoj stranci kada je reč o tome ko uživa najveće poverenje stranke.

Na pitanje da prokomentariše izjavu predsednika Srbije Tomislava Nikolića za današnji "Kurir" da je ceo SNS uz njega te da ih je on napravio, Stefanović je rekao: "Uveren sam da predsednik Nikolić to nije tako rekao i siguran sam da javnost zna kako zaista stoje stvari u SNS-u", rekao je Stefanović.

"U svakom slučaju ćemo sačekati dogovor između našeg predsednika Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića i onda ćemo donositi dalje politicke odluke", zaključio je Stefanović.

Predsednik Nikolić, iako se pominje da bi Vučić mogao da uđe u trku za predsendika, smatra da većina naprednjaka želi njega za kandidata. Lider stranke i aktuelni premijer ranije je najavio da će stranka doneti odluku i obavestiti javnost o svom kandidatu za predsedničke izbore oko Sretenja.

(E. K./Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track