Najnovije vesti

STEFANOVIĆ O OSUJEĆENOM NAPADU TERORISTA NA BESMRTNI PUK: U kontaktu smo sa ruskim službama
Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Ministar unutrašnjih poslova

STEFANOVIĆ O OSUJEĆENOM NAPADU TERORISTA NA BESMRTNI PUK: U kontaktu smo sa ruskim službama

Politika

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije u kontaktu je sa ruskim službama bezbednosti povodom hapšenja terorista koji su nameravali da napadnu učesnike šetnje "Besmrtni puk", među kojima je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je danas ministar unutaršnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je, povodom informacija iz Moskve da su ruske službe sprečile teroristički napad na kolonu u maršu "Besmrtni puk", rekao da očekuje da im ruske kolege dostave više informacija povodom tog slučaja, "posebno imajući u vidu činjenicu da je naš predsednik bio na čelu kolone, zajedno sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom".

"Ujedno želim da pohvalim kolege iz ruskih bezbednosnih službi koji su pokazali izuzetnu profesionalnost i koji su odličnom reakcijom sprečili tragične posledice. Ovo je još jedan pokazatelj da teororizam predstavlja najveću bezbednosnu pretnju u svetu i zato će naša policija nastaviti da sarađuje sa ruskim, ali i svim drugim službama, kako bi adekvatno odgovorili na terorističke pretnje i potencijalne napade" zaključio je Stefanović.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug/Filip Krainčanić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ONI SU NOĆNA MORA RUSKIH NEPRIJATELJA! Ko su SPECNAZ, Putinove elitne specijalne jedinice? (KURIR TV)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...