ZORAN LUTOVAC OTKRIO: Boško Obradović je zadužen da RUKOVODI EKSTREMISTIMA!
Foto: Marina Lopičić, Filip Plavčić

priznanje predsednika ds

ZORAN LUTOVAC OTKRIO: Boško Obradović je zadužen da RUKOVODI EKSTREMISTIMA!

Politika -

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac je otkrio da je lider Dveri Boško Obradović zadužen da rukovodi ekstremistima.

"Normalno je da ako je on bio prvi koji je ušao tamo da je normalno da ih on pozove da se povuku, normalno je da ako on može da kontroliše one koji su najnezadovoljniji i skloni ekstremizmu, da on najviše na njih može da utiče, ali odluke oko toga ko će koju ulogu da preuzme donosimo u Savezu", istakao je Lutovac za N1.

Podsetimo, Boško Obradović je sa svojim pristalicama nasilno upao u zgradu RTS u subotu u poslepodnevnim časovima. Kakve je ljude Boško poveo sa sobom govori i činjenica da je jedan od njih vitlao motornom testerom koju je uneo u zgradu RTS.

Isti taj Boško Obradović je sutradan poveo manju grupu demonstranata ispred Predsedništva Srbije u vreme dok je predsednik Srbije držao konferenciju za novinare.

Oni su pod vođstvom lidera Dveri provalili zaštitnu ogradu ispred Andrićevog venca pokušavajući da što više priđu samoj zgradi. I tu nije bio kraj nasilju koje sprovodi Obradović i njegove pristalice. Tog dana oni su se sukobili i sa policijom u centru grada.

Kurir.rs/Foto: Marina Lopičić, Foto: Filip Plavčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track