RASULO! OPOZICIJA U STALNOM SUKOBU! Zaratili Škoro i Maljevićeva!
Foto: Filip Plavčić

još jedan fajt

RASULO! OPOZICIJA U STALNOM SUKOBU! Zaratili Škoro i Maljevićeva!

Politika -

Svakodnevno dolazi do podela i oprečnih stavova među opozicionim liderima i pristalicama

Podele unutar Saveza za Srbiju i opozicionih lidera postale su toliko učestale da maltene svakodnevno dolazi do prepirki i oprečnih stavova koje iznose u javnost, što preko medija, što preko društvenih mreža.

Neće s Boškom

Ovog puta novinar Srđan Škoro osvrnuo se na stav glumice Bojane Maljević, koja neće da protestuje zajedno s liderom Dveri Boškom Obradovićem, i u jednom intervjuu rekao da više nikoga nije briga šta ona misli. Međutim, ni ona mu nije ostala dužna.

- Koga je briga sada da li je Bojana Maljević rekla ovo ili ono, to ljude ne zanima više. Ovaj narod koji protestuje to više ne zanima, to može da registruje, otrese, pričajte vi svoje - rekao je Škoro u jednoj emisiji.

A onda se oglasila i Bojana Maljević na svom Tviteru.

- Škoro: "... Koga briga šta je rekla Bojana Maljević... to čujete, otresete i idete dalje..." Gospodine Škoro, ne volim što ću ovo reći, ali da nije bilo mene na Tviteru i još nekoliko ljudi - za vaš "slučaj" se ne bi ni znalo. Među prvima sam vas podržala. Ali vi otresite, slobodno - napisala je glumica na svom Tviter nalogu.

Dosledna Neću slobodu sa fašistima

Maljevićeva je prethodno rekla da neće sa Obradovićem u RTS jer "da osvaja slobodu sa fašistima, neće ni u sledećoj reinkarnaciji", i ova njena izjava izazvala je ozbiljnu polemiku u opoziciji. Neki su je podržali, a neki tražili od nje da Bošku "pruži još jednu šansu".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track