OVO JE ĆERKA MOMIRA BULATOVIĆA KOJU NIKAD NISTE VIDELI: Za Boškom je patio, za nju je živeo! Tuga mezimice Nine za ocem (FOTO, VIDEO)
Foto: Printskrin

komemoracija u srpskoj kući u podgorici

OVO JE ĆERKA MOMIRA BULATOVIĆA KOJU NIKAD NISTE VIDELI: Za Boškom je patio, za nju je živeo! Tuga mezimice Nine za ocem (FOTO, VIDEO)

Politika -

BEOGRAD/PODGORICA - U Srpskoj kući u Podgorici danas je održana komemoracija nekadašnjem predsedniku Crne Gore i saveznom premijeru SRJ Momiru Bulatoviću koji je iznenada preminuo u nedelju 30. juna, u 63. godini, u rodnom selu Raći u Crnoj Gori.

foto: Kurir

Ćerka Nina, supruga Nada, rodbina, brojni saradnici i poštovaoci okupili su se danas u Srpskoj kući kako bi se oprostili od pokojnog Momira kog je srce izdalo u rodnom selu Raći...

foto: Printscreen IN4S

... posle posete grobu nikad prežaljenog sina Boška koji je umro od leukemije 24. juna 2008. godine u 21. godini života.

Pokojni Bulatović biće sahranjen danas u 15 sati u rodnom selu. Na hiljade ljudi danas je došlo da mu oda poštu.

Delegacija SPS na komemoraciji Momiru Bulatoviću

Delegacija Socijalističke partije Srbije, koju su činili funkcioneri Vladan Zagrađanin, Nikola Šainović, profesor Predrag Marković i predsednik omladine SPS Uglješa Marković, danas je prisustvovala komemoraciji bivšem predsedniku Crne Gore i predsedniku vlade SRJ Momiru Bulatoviću.

SPS u saopštenju navodi da se Šainović od svog bivšeg kolege i prijatelja oprostio rečima da će se u narodu primiti izraz "dosledan kao Momir Bulatović". Šainović je obraćanje završio izjavljivanjem saučešća u ime SPS-a i predsednika partije Ivice Dačića.

(Kurir.rs/SĐP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja