KOALICIJA RASELJENIH: Glas za Srpsku listu je glas za naše barjake, molitve i manastire na KiM
Foto: Beta/Saša Đorđević

Poziv Srbima da podrže Srpsku listu

KOALICIJA RASELJENIH: Glas za Srpsku listu je glas za naše barjake, molitve i manastire na KiM

Politika -

Koalicija raseljenih lica sa KiM je još jednom, na sednici u Jagodini, uputila je poziv svim Srbima raseljenih sa KiM, kao "braću i sestre koji su ostali na KiM", da u nedelju 6. oktobra daju glas Srpskoj listi.

- Glas Srpskoj listi je glas za sva davanja Srbije koja raseljeni imaju već dve decenije od progonstva. To je glas za naše barjake i šajkače, molitve i manastire na KiM. Država Srbija je na KiM obnavljala konake, crkve i manastire. Svaki Srbin i ostali nealbanci lojalni državi Srbiji imaju obavezu da u nedelju glasaju za Srpsku listu, jer time glasaju za državu Srbiju na prostoru KiM - saopštila je Koalicija.

foto: Beta/Armenija Zajmi Bešević

Podsećaju da "dok su neki gradili golf terene i vile od šiptarskih para, koje su dobijali zato što su lojalni i poslušni ratnim zločincima", Srbija je gradila bolnice, porodilišta, škole, domove kulture, konake, obnavljala manastire i crkve na KiM.

foto: Tanjug/ Filip Krainčanić

- U nedelju je u pitanju da li glasamo za poslušne i lojalne, koji gledaju lični interes, ili glasamo za državu Srbiju. U nedelju ne glasamo za kandidate, već isključivo za državu, dok su sa druge strane lični interesi i nove vile, a na uštrb srpske muke i stradanja. Do pobede Srpska lista, zaključeno je u saopštenju Koalicije raseljenih lica sa KiM.

kurir.rs/centralmedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track