Najnovije vesti

NAJNOVIJE INFORMACIJE O VUČIĆEVOM STANJU! Vasiljević otkrila: Predsednik je bolje, prepisana mu je terapija! BIO JE JAKO TEŽAK VIKEND! U petak je bio JAKO LOŠE, proveo je DVA DANA NA APARATIMA
Foto: Marina Lopičić, Printksrin / Pink

javnost zabrinuta

NAJNOVIJE INFORMACIJE O VUČIĆEVOM STANJU! Vasiljević otkrila: Predsednik je bolje, prepisana mu je terapija! BIO JE JAKO TEŽAK VIKEND! U petak je bio JAKO LOŠE, proveo je DVA DANA NA APARATIMA

Politika

Savetnica Aleksandra Vučića progovorila o njegovom zdravstvenom stanju

- Bio je jako težak vikend. U petak je njegovo stanje bilo jako loše. Toliko je bilo loše da je sam tražio da ga odvedu kod doktora, čovek koji nikada ne priznaje bolest, pod temperaturom smo trčali sa njim po belom svetu. Tražio je da ga odvezu na VMA. Jutros smo saznali rezultate, proveo je 2 dana na aparatima. Danas je malo bolje, moraće da uzima terapiju koja mu je prepisana. Nadam se da ćemo nekako prevazići ovo sve - rekla je Suzana Vasiljević, medijska savetnica predsednika Vučiča u emisiji Hit tvit.

foto: Marina Lopičić

- Pustite čoveka da bude bolestan u miru. Veći deo javnosti je bio zabrinut za njegovo stanje. Dobio je veliki broj poruka od svetskih državnika. Nećemo se obazirati na te negativne komentare - rekla je Suzana osvrćući se na brojne negativne komentare opozicije koji su preplavili javnost.

- Makron, Merkel, Erdogan, Pahor, Rama, Dodik, svi su mu pisali. Od velikih svetskih lidera do građana koji brinu. Nadam se da je gledao te poruke - kazala je ona.

Ona je dodala da Jugoslava Ćosića treba da bude sramota zbog izjave "ukoliko je predsednik Srbije toliko osetljiv na profesionalna novinarska pitanja, možda ne bi trebalo da se bavi tim poslom".

"Da li pokušava da prikrije aferu, da podigne svoj rejting davajući preveliki značaj svojim novinarima, koji, podsećam, dolaze na naše konferencije za štampu od prvog dana, od 2012. godine, ne znam. Na novinarska pitanja njegove televizije Vučić uvek odgovara. Da li se to njima dopalo, ne znam. Da li je tim odgovorom matirao i Miodraga Sovilja i onoga ko je poslao da isprovocira predsednika – jeste. Vučić je odgovarao i na pitanja Krika i na pitanja Insajdera. Nije problem u težini pitanja, već u načinu na koji je postavljeno. To je ono što je bilo neprimereno. Nadam se da Sovilj ne razgovara tako sa roditeljima i da će shvatiti da može da bude i nezavistan i dobar novinar, ako se primereno ponaša", rekla je Vasiljevićeva gostujući u studiju TV Pink.

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...