SESTRO, GRMIMO: Ministarke svojim stajlingom zapalile Tviter, a one kažu da uvek vode računa šta nose!
Foto: Zorana Jevtić

prave trendseterke

SESTRO, GRMIMO: Ministarke svojim stajlingom zapalile Tviter, a one kažu da uvek vode računa šta nose!

Politika -

Izbor garderobe Mihajlovićeve i Joksimovićeve naišao na brojne komentare. One kažu da uvek vode računa šta nose

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović i ministarka za evrointegracije Jadranka Joksimović bile su zapažene na otvaranju auto-puta Surčin-Obrenovac, i to zbog - stajlinga!

Izbor njihove garderobe je odmah komentarisan na društvenim mrežama, našle su se na meti kritike, a one za Kurir poručuju da im je važno da uvek pristojno izgledaju.

Tako Mihajlovićeva poručuje da je oduvek vodila računa o izgledu i da pazi šta gde nosi.

- Nemam stilistu, nikad ga nisam imala. Moj prijatelj je dugogodišnji dizajner i naravno da se konsultujem sa njim, veliki deo moje garderobe kreirao je njegov atelje. I da jesam i da nisam na funkciji potpredsednice Vlade, isto bih radila. Naravno, ova pozicija je i dodatna odgovornost, jer nisam samo Zorana Mihajlović, ja predstavljam svoju zemlju i u tom smislu i treba da vodim računa - navela je ministarka.

Joksimovićeva, koja je pažnju privukla i zbog plavog šešira koji je nosila, kaže da je sebi oduvek jedini stilista i da je prijateljice često pitaju za savet:

- Imam već godinama svoj, specifičan ukus, a naravno, prilagodila sam ga poslu koji obavljam. Iskreno, nije mi važno da li se to drugima sviđa ili ne, mada svakako da i to doprinosi pozitivnom ili negativnom utisku koji ljudi izgrađuju o političarima.

Kurir / K.V.

Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja