OVAKO PUTUJE VUČIĆ U DRVAR I MRKONJIĆ GRAD: Prelepa je Srpska! Ide da proveri je li ispunjeno dato obećanje (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen/Budućnost Srbije

predsednik srbije u bih

OVAKO PUTUJE VUČIĆ U DRVAR I MRKONJIĆ GRAD: Prelepa je Srpska! Ide da proveri je li ispunjeno dato obećanje (VIDEO)

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je jutros Mrkonjić Grad u Republici Srpskoj, a potom produžio za Drvar u Federaciji BiH.

Vučić je i na instagram nalogu "Budućnostsrbije" zabeležio svoj dolazak u ovu opštinu u RS, uz poruku da donosi pomoć za školu koju pohađa više od 500 đaka.

Na putu za Mrkonjić grad i Drvar.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

"Prelepa je RS i donosimo pomoć za Mašinsku školu i Gimnaziju. Idem potom u Drvar da pomognemo narodu, da otvorimo fabriku. Ispunjavamo ovecanje koje smo dali građanima", poručio je Vučić u kratkom videu na instagramu.

Predsednik Srbije je obišao Gimnaziju i Mašinsku školu u Mrkonjić Gradu.

Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, Vučić će potom u Drvaru prvo prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke, zatim obići Dom zdravlja, a potom će prisustvovati otvaranju pogona fabrike Jumko.

Uoči posete, Vučić je juče na Instagramu podsetio na svoje obećanje iz septembra prošle godine da će jedna srpska kompanija otvoriti fabriku u Drvaru.

Na putu za Drvar.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

"Do kraja godine ovde će jedna srpska kompanija otvoriti fabriku. Hoću da vas vidim nasmejane kao danas i da imate budućnost na ovim prostorima. Ponovo ću da dođem u Drvar da vidim kako se troše sredstva koje je dala Srbija, ali i da se uverim da se realizuju obećani projekti", podsetio je Vučić na svoje reči 13. septembra 2019. godine, na nalogu "buducnostsrbijeav" na Instagramu.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track