VUČIĆ PREKINUO ČAS MATEMATIKE SREDNJOŠKOLCIMA U RS: Smem li da zavirim u dnevnik? A onda je prozvao Ivana Kostića
Foto: TV Pink Printscreen

otkrio od čega je imao strah u školi

VUČIĆ PREKINUO ČAS MATEMATIKE SREDNJOŠKOLCIMA U RS: Smem li da zavirim u dnevnik? A onda je prozvao Ivana Kostića

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u poseti Mrkonjić Gradu u Republici Srpskoj, a tokom dana obići će i Drvaru u Federaciji BiH.

Na samom početku posete predsednik Srbije je obišao školu koju dele Gimnazija i Mašinska škola u Mrkonjić Gradu.

Vučić je ušao na čas matematike kako bi pozdravio đake, ali i porazgovarao s njima.

- Jao deco, ja ništa od ovoga ne znam, šta radite sada - upitao je predsednik Srbije nastavnicu, koja mu je odgovorila da trenutno obrađuju gradivo o trouglovima i stranicama.

Potom je Vučić pitao đake ide li im matematika na šta su oni potvrdno odgovorili, a nastavnica je dodala da su sva deca iz odeljenja dobra.

foto: TV Pink Printscreen

Predsednik se potom našalio.

- Je l' smem da zavirim u dnevnik? Joj kakav sam ja nekad strah imao od dnevnika, iako sam dobre ocene imao - ispričao je Vučić, a deca su se nasmejala.

Potom je prozvao Ivana Kostića, jednog od učenika i rekao mu da ima dobre ocene, ali i sugerisao mu koje bi trebalo da popravi.

- Kostiću dobre ocene, ali imaš problema s nemačkim. Nemački, matematiku i fiziku malo da pojačaš. Ne smem da okrećem druge stranice - rekao je predsednik, na šta je nastavnica odgovorila da će mame i tate sada saznati ocene učenika.

- Bolje da nisam ništa ni dirao - na kraju je rekao predsednik Vučić.

Podsetimo, Vučić će u Drvaru prvo prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke, zatim obići Dom zdravlja, a potom će prisustvovati otvaranju pogona fabrike Jumko.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track