Najnovije vesti

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Đilas ponovo oplakuje svoju sudbinu milionera
Foto: MUP

ZAKON JE ISTI ZA SVE

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Đilas ponovo oplakuje svoju sudbinu milionera

Politika


 

Nebojša Stefanović, član Predsedništva SNS-a, reagovao je na izjavu Dragana Đilasa, koji se oglasio uoči odlaska na sud u utorak 1. septembra po prijavi za kršenje zabrane kretanja u vreme policijskog časa tokom vanrednog stanja.

Stefanović poručuje da lider SSP "ponovo oplakuje svoju sudbinu milionera" dok podseća na skandiranja "Đilase, Đilase, vrati pare lopove".

"Neverovatno je da Dragan Đilas ponovo lažnim, krokodilskim suzama oplakuje svoju sudbinu milionera. Ni danas nije govorio o tome kako je stekao svoje milione dok je bio na vlasti, ali ponovo plače nad svojom sudbinom i to zbog toga što su građani njemu, a ne njegovoj deci ili porodici, skandirali poruke šta misle o tome kako je obavljao vlast", počinje Stefanović i dodaje:

"Sa druge strane, već sutradan je, posle tog događaja kada je prvi put ronio krokidilske suze, odmah krenuo u kampanju protiv dece Aleksandra Vučića i to ne preko ljudi koji su nešto uzvikivali, već preko svih medija i naloga na društvenim mrežama, koje ima pod kontrolom".

Stefanović kaže da su se Đilas i istomišljenici obrušili na decu Aleksandra Vučića kako bi naudili predsedniku Srbije, napadajući ih brutalnim lažima i pokušavajući da ih kriminalizuju.

"Za razliku od Vučićeve, Đilasova deca nikada nisu bila meta sramnih kampanja", poručuje Stefanović i nastavlja:

"Činjenica da Dragan Đilas danas zloupotrebljava razgovore sopstvene dece  sa njihovom majkom, koje snima i emituje, predstavlja najniži oblik politikanstva".

Zakon je jednak za sve, jasan je Stefanović.

"Važiće za sve i kako važi za Đilasove direktore, koji su pljačkali narodnu imovinu u Đilasovo ime, tako će da važi i za Dragana Đilasa i svakog drugog u ovoj zemlji. U Srbiji, kao i u svakoj demokratskoj zemlji, sud odlučuje da li je neko kriv ili nije i šta će nakon te odluke uslediti".

Stefanović i primerom potkrepljuje svoje tvrdnje.

"Koliko je Draganu Đilasu stalo do vladavine prava i zakona, najbolje pokazuje njegov razgovor sa saobraćajnim policajcem, koji ga je zaustavio u vreme dok je bio na vlasti. Insistirao je i pretio, iako je učinio prekršaj, da ga policajac pusti, jer zaboga on žuri i on ima decu. I tada se pozivao na decu i imao razloge zbog čega zakon ne treba da se odnosi na njega. Vreme je da razume da zakon mora da se odnosi na sve, pa i na Dragana Đilasa, ma koliko novca imao", zaključuje Nebojša Stefanović.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...