PREDSEDNIK NA INSTAGRAMU: Stiglo nam je još 10.000 vakcina! Svet je danas kao Titanik, bogati su čamce hteli samo za sebe VIDEO
Foto: Printcreen Instagram/ buducnostsrbijeav

borićemo se za život Srbije i uspećemo u tome

PREDSEDNIK NA INSTAGRAMU: Stiglo nam je još 10.000 vakcina! Svet je danas kao Titanik, bogati su čamce hteli samo za sebe VIDEO

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je Srbija jutros dobila još 10.000 novih vakcina.

On se građanima Srbije obratio se preko svog Instagram naloga.

- Od rane zore borba za vakcine, za svaku vakcinu, za svakog građanina naše zemlje. Mnogo sastanaka, mnogo teških razgovora. Svet je danas kao Titanik, bogati su pokušali da čamce za spasavanje obezbede samo za sebe. Bogati i veliki, a da nas sve ostale ostave bez ičega, da potonemo zajedno sa Titanikom. Mi smo žilav narod, borićemo se za svoj opstanak, borićemo se za život Srbije i uspećemo u tome. Zato hoću da vas obavestim da smo jutros dobili, u našem posedu je ovde u Beogradu još 10 hiljada novih vakcina i uspećemo i pobedićemo zajedno. Živela Srbija - rekao je predsednik.

Podsetimo, Srbija je po broju vakcinisanih treća u Evropi kada je reč o ukupnom broju vakcinisanih sa 278.491 vakcinisanom osobom, odmah iza Nemačke i Poljske, rečeno je Tanjugu u Vladi Srbije.

Po broju vakcinisanih na milion stanovnika, Srbija se nalazi na prvom mestu sa 40.927 vakcinisanih, a iza naše zemlje su Slovenija, Nemačka, Austrija i Poljska.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track