BRANISLAV LEČIĆ KRATKO: Evo šta je rekao o tvrdnjama DANIJELE ŠTAJNFELD da ju je SILOVAO
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

Glumica Optužila lečića

BRANISLAV LEČIĆ KRATKO: Evo šta je rekao o tvrdnjama DANIJELE ŠTAJNFELD da ju je SILOVAO

Politika -

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

- Bez dokaza da je ona to zaista rekla, ne želim da komentarišem - rekao je on.

Glumica Danijela Štajnfeld, trenutno je u Beogradu, gde se pojavila pre nekoliko dana u beogradskom Višem tužilaštvu gde je, nezvanično saznajemo, otkrila identitet seksualnog napasnika, odnosno da je reč o Branislavu Lečiću.

Glumica Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

Ivana Rakočević, portparol Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, rekla je da je Danijela Štajnfeld u prisustvu zamenika javnog tužioca u policiji navela identitet evenualnog izvršioca dela.

"Dalje provere su u toku, i radi se na prikupljanju dokaza", rekla je Rakočević. Ona je potvrdila da su inicijali osobe koju je Danijela pomenula na saslušanju B.L.

Danijela Štajnfeld
foto: Printscren

kurir.rs/alo

Bonus video:

05:45

NAJVEĆA TAJNA O MENI KOJU SAM ČUVALA SVE OVE GODINE: Danijela Štajnfeld otkrila istinu o silovanju i BORBI s komentarima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track