ANA BRNABIĆ DEMANTOVALA LAŽI: Nemam cipele od 1.200 dolara!
Foto: Printscreen/PINK

Premijerka SE OGLASILA

ANA BRNABIĆ DEMANTOVALA LAŽI: Nemam cipele od 1.200 dolara!

Politika -

To je još jedan primer objektivnog, profesionalnog i nezavisnog novinarstva, poručila predsednica vlade

Premijerka Ana Brnabić raspršila je još jednu laž servisiranu iz dela određenih medija.

Predsednica vlade je, naime, sinoć u emisiji "Hit tvit" demantovala navode medija Nova S i Danas, kao i urednika Njuzmaksa Slobodana Georgieva koji su objavili lažnu vest da ona nosi cipele od 1.200 dolara.

- To je još jedan primer objektivnog, profesionalnog i nezavisnog novinarstva. Ove cipele nemaju baš nikakve veze, osim što liče naoko na te cipele koje je valjda na internetu našao onaj nezavisni profesionalni i objektivni novinar koji je rekao da nas sve treba stavljati u logore. Onda su svi preuzeli, pa je zatim i tajkunski dnevni list Danas napisao čitav tekst o mojim cipelama, tekst sa tri ili pet sagovornika na nepostojeću temu. Nemam cipele od 1.200 evra. Ovo nisu te cipele, oni su pominjali neke marke, ali očigledno je bio dobar šoping, pošto sam platila mnogo manje a one izgledaju tako skupe - izjavila je Brnabić.

Ona je rekla i da su novinari pomenutih medija očigledno mnogo bolji poznavaoci kvalitetnih i luksuznih stvari od nje.

- Ja ne mogu ni da ponovim marku cipela koju su oni stavili. Zaista, svaka im čast, veliko divljenje prema njihovom poznavanju modnih brendova i skupih cipela, sakoa i ostalog. Ja ipak ne mogu da se pohvalim tako nečim, ali šta da radimo. Opet je bolje kada kupite nešto jeftinije a izgleda skupo - zaključila je premijerka uz osmeh.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track