00:07

ŠAPIĆ UŽIVO NA UŠĆU, SNS SIMBOLIČNO OBELEŽIO 13. GODIŠNJICU: Svi mi i stranka postojimo zbog Srbije a ne ona zbog nas!

godišnjica stranke

ŠAPIĆ UŽIVO NA UŠĆU, SNS SIMBOLIČNO OBELEŽIO 13. GODIŠNJICU: Svi mi i stranka postojimo zbog Srbije a ne ona zbog nas! (FOTO)

Politika -

BEOGRAD - Potpredsednik SNS Aleksandar Šapić danas je u Parku mira i prijateljstva u Beogradu obeležio 13 godina Srpske napredne stranke uz, kako je rekao, prijatelje, stranačke saborce i mlade poslanike kojima će sutra Srbija ostati.

- Svi mi i stranka postojimo zbog Srbije a ne ona zbog nas!, rekao je Šapić dodavši da onog dana kada se to zaboravi onda sve pada u vodu.

SNS, 13. rođendan SNS, Aleksandar Šapić
foto: Nikola Anđić

On je pojasnio i da danas ovde u Parku mira i prijateljstva SNS obeležava 13 godina jedne politke mira i jedne nove savremene politike, ali i Srbije koja je od zemlje na marginama Evrope i evropske ekonomije postala zemlja razvoja, fabrika, prosperiteta, auto-puteva, škola...

- Srbija je postala država koja je lider ovog dela Evrope i regiona, mira i prijateljstva a to je i politika koju SNS sprovodi poslednjih 13 godina - rekao je Šapić.

O Dačiću i Tomi Fili

Odgovarajući na pitanja novinara povodom izjave advokata Tome File i člana SPS koji je poručio opoziciji da izađe na izbore i razbije SNS pa bi SPS mogao i sa njima u vlast, Šapić je rekao da je Fila rekao to što je rekao ali da je Dačić posle toga izašao u javnost.

- Videćemo.... A videćemo i da Dačić priča što i misli - rekao je Šapić.

1 / 10 Foto: Nikola Anđić

O kapetanu Draganu i Zoranu Đinđiću

Šapić je na pitanje o Kapetanu Draganu koji prikuplja potpise da se na slobodu puste osuđene ubice premijera Zorana Đinđića rekao da je ovo demokratska zemlja i da svako može da prikuplja potpise za šta hoće a na reči pojedinih novinara da je on ratni zločinac Šapić je dodao da ne veruje u odluku suda u Splitu kao i u pojedine presude Haškog tribunala jer da su pravedne na slobodi ne bi bio jedan Ramuš Haradinaj.

SNS, 13. rođendan SNS, Aleksandar Šapić
foto: Nikola Anđić

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track