LEP SI KO LUTKA NA TATU, NEMOJ DA SE ZA*E*AVAŠ! Sloba telefonom savetovao sina Marka da ne operiše uši! Ovako sad izgleda (SNIMAK)
Foto: Youtube Printscreen

Šok razgovor

LEP SI KO LUTKA NA TATU, NEMOJ DA SE ZA*E*AVAŠ! Sloba telefonom savetovao sina Marka da ne operiše uši! Ovako sad izgleda (SNIMAK)

Politika -

BEOGRAD - Gde je bio Marko Milošević sve ove godine ili one kad su mu hapsili oca Slobodana... Poslednji put je posle dugog niza godina viđen na sahrani majke Mire Marković u Moskvi.

Od familije Milošević jedini je bio tamo jer njegova sestra Marija, koja živi na Cetinju u Crnoj Gori, nije imala putne isprave. Pokojna Mirjana Marković tada je kremirana a pažnja medija bila je usmerena na Marka i njegovu ćerku za koju se saznalo da ju je dobio u Rusiji u vezi sa drugom ženom.

Podsetimo, Marko je pobegao iz zemlje svega nekoliko sati pošto je Milošević svrgnut, 5. oktobra 2000. godine.

Najnovija fotografija Marka Miloševića, ovako je izgledao na ispraćaju za kremaciju pokojne majke Mire u aprilu 2019. godine

Marko Milošević
foto: Alfa Moskva / BK televizija

Nekadašnji predsednik SR Jugoslavije bogatstvo svog sina obrazlagao je sada već čuvenom izjavom da je Marko bio vredan i da je od 16. godine "nosio gajbice", pune i prazne, za jednu kafanu u Požarevcu za 5.000 dinara jer nije mogao da izdrži pritisak da je sin predsednika.

U to vreme, devedesetih, govorkalo se da je imao diskoteku Madona, pa Bambilend u Požarevcu a navodno i lanac parfimerija.

Slobodan Milošević, Marko Milošević
foto: Youtube Printscreen

Navodno je iz Srbije u Rusiju otišao već 6. oktobra 2000, samo par sati posle petooktobarskih promena i svrgavanja njegovog oca s vlasti i mesta predsednika SRJ koje je potom zauzeo Vojislav Koštunica.

Kremacija Mirjane Marković u Moskvi i polaganje urne u Požarevcu

1 / 12 Foto: Facebook Printscreen

Mirjana Marković je za njim otišla u Rusiju u februaru 2003, neposredno pred ubistvo premijera Zorana Đinđića. O njegovom životu nakon bega iz zemlje poznato je veoma malo, a prvi put smo lik mogli da mu vidimo tek na ispraćaju za kremaciju koji je njegovoj pokojnoj majci održan u Moskvi odakle je doneta urna koja je pohranjena u grob u kojem je sahranjen Slobodan Milošević, u dvorišti porodične kuće u Požarevcu.

Slobodan Milošević, Marko Milošević
foto: Youtube Printscreen

RUSKI MEDIJI OTKRIVAJU KAKO ŽIVI SLOBIN SIN: Marko Milošević uzeo rusko državljanstvo, a evo s kim je u vezi i šta radi

Povodom života van zemlje, postoji gomila nepotvrđenih i neproverenih informacija na nivou trača... da ima stan u Moskvi, mada je, navodno, često boravio u kući od 300 kvadrata svoje majke Mirjane Marković koja se nalazi u elitnom naselju nedaleko od Moskve. Takođe, govorilo se da je sa jednom Ruskinjom pre više od decenije dobio ćerku.

Čuveni transkripti: O papučama, ušima i pretoploj vodi u bazenu

Iz tog vremena jedan od najupečatljivijih događaja za javnost u Srbiji bili su transkripti prisluškivanih razgovora članova porodice Milošević među kojima se izdvajaju oni na temu temeprature vode u bazenu Marka Miloševića na šta mu roditelji kažu da nije dobro da se kupa u tako toploj vodi, te razgovor majke i sina u kom joj se on hvali novim patikama i kako su lepe, toliko da ih ne skida nego ih nosi i po kući... Na šta mu ona kaže, ako je uopšte verovati i transkriptima i njihovoj tačnosti, kupi sine papuče, nemoj da si seljak ko Marinko Rokvić...

Jedan od intrigantnijih razgovora jeste onaj između oca i sina u kojem Slobodan kaže Marku da je razgovarao s jednim doktorom i savetuje ga da nikako ne operiše uši koje izgledaju tako kako izgledaju jer je previše mršav i da će sve to doći na svoje čim se malo popuni i stabilizuje...

Dobro, Lepi moj, slušaj Marko... Uostalom... Lep si ko lutka na tatu... Nemoj da se zaje*avaš, kaže Milošević sinu u telefonskom razgovoru.

Poslušajte telefonske razgovore Slobodana, Mire i Marka

Nevenčana supruga Marka Miloševića Milica Gajić i njegov sin, koji nosi isto ime kao i otac, žive u Požarevcu.

Marko Stariji je svom sinu prepisao kuću za koju se svojevremeno govorilo da je želeo da je proda za milion evra.

Marko Milošević rođen je 3. jula 1974. u Beogradu, a što se tiče njegovog života u Rusiji govorkalo se sve i svašta - da tamo drži noćne klubove, da se ženio par puta kao i da je s nekom Ruskinjom dobio još jedno dete - ćerku koja je sada već devojka.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track